Kendi adresimi sansürledim. Hepsiburada adresini benim adresim olarak algılamış olabilir misiniz yoksa ben mi göremiyorum... Neyse benim adresim olsa da eski adres zaten.
Kendi adresimi sansürledim. Hepsiburada adresini benim adresim olarak algılamış olabilir misiniz yoksa ben mi göremiyorum... Neyse benim adresim olsa da eski adres zaten.
Düzgün mü çalışıyor? Görme yetisi düzgün çalışan bir insanın bu görüntülerden rahatsız olmama ihtimali yok bu yüzden benim için önemli olan bir sistemin herhangi bir kare oluşturma olmadan verebildiği FPS'tir.
Düzgün mü çalışıyor? Görme yetisi düzgün çalışan bir insanın bu görüntülerden rahatsız olmama ihtimali yok bu yüzden benim için önemli olan bir sistemin herhangi bir kare oluşturma olmadan verebildiği FPS'tir.
Galax 4070 Ti super SG. Oyun ilk çıktığı zamanlar bu sorun yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5-2 ay önce falan yükledim, oyunda bu kısma gelince sürekli çöküyor. Yeni sürücülerde de çökmeye devam ediyor. Sadece bu oyun özelinde oluyor. Önceden de Cyberpunk'ta çöküyordu baktım düzelmedi oyunu sildim aylar sonra yüklediğimde sorun olmadı.
Köprüler, yollar, duvarlar vs. yok oluyor. Araç yolun altına giriyor. Dokular bozuluyor. Son güncellemeden sonra oldu. Bazen Cyberpunk topu dikti hatası alıyorum. Sizde de oluyor mu?