Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Çorum
Merhaba,
Gelin hep beraber kendileri AMD kullanmadığı halde "AMD şöyle iyi, AMD böyle iyi, AMD ne kadar sorun varsa çözdü" gibi söylemlerle insanlara AMD'yi yağlayıp ballayan sevgili kullanıcılara AMD'nin Stutter Edition ekran kartını gösterelim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Gelin hep beraber kendileri AMD kullanmadığı halde "AMD şöyle iyi, AMD böyle iyi, AMD ne kadar sorun varsa çözdü" gibi söylemlerle insanlara AMD'yi yağlayıp ballayan sevgili kullanıcılara AMD'nin Stutter Edition ekran kartını gösterelim!

RX 6600 kullanıyorum genelde Battlefield oynarım, problem yok bende.

Merhaba,

Ne desen haklısın hocam. Zaten ben de konu açtım biliyorsun, RX 9060 XT'de birebir aynı sorunları yaşıyorum.

@Matrix RX 9060 XT'den yazıyorum, BF1 oynanmaz halde sağ sol dönüşler sürekli tekliyor.

Son düzenleme:
6600 XT kullanıyorum. Denilen sorunlar mevcut değil.

Son düzenleme:
RX 6600 kullanıyorum genelde Battlefield oynarım, problem yok bende.
Sorun şu ki, bende var. Benim kart bozuksa AMD bozuk kart üretiyor demektir çünkü sıfır ürün. Benim kart bozuk değilse bir çözümü olmalı, o da henüz yok. Gelip bana 3 senelik sürücü kur diyorlar. Kuruyorum, yine düzelmiyor. Aynı sorunu yaşayan insanlar "NVIDIA aldım, düzeldi" diyorsa asıl sorun buradadır.

AMD bozuk kart satmayı bırakana kadar devam edeceğim bu sorunları anlatmaya. İnsanlara bu kartları sorunsuz diye iteleyip sorun yaşandığında da hiçbir işe yaramayan kişiler utanır mı, sanmam...

Sorun şu ki, bende var. Benim kart bozuksa AMD bozuk kart üretiyor demektir çünkü sıfır ürün. Benim kart bozuk değilse bir çözümü olmalı, o da henüz yok. Gelip bana 3 senelik sürücü kur diyorlar. Kuruyorum, yine düzelmiyor. Aynı sorunu yaşayan insanlar "NVIDIA aldım, düzeldi" diyorsa asıl sorun buradadır.

AMD bozuk kart satmayı bırakana kadar devam edeceğim bu sorunları anlatmaya. İnsanlara bu kartları sorunsuz diye iteleyip sorun yaşandığında da hiçbir işe yaramayan kişiler utanır mı, sanmam...

Hocam zamanında ben de aynı sorunları yaşadım ve değişim kararından sonra sıfır sorun ile yoluma devam ettim. Siz neden öyle yapmadınız veya yaptınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kart bozuksa AMD bozuk kart üretiyor demektir.
Katılmıyorum. NVIDIA'nın hiçbir kartı bozuk çıkmıyor mu sanki fabrikadan? Donanım sorunu her üründe olabilir, teknoloji şans işidir diye boşuna demiyorlar. Şahsen ben kendimi bildim bileli geçici sebepler haricinde hep AMD kullandım, bir daha ekran kartı alacak olsam yine gider AMD alırdım, bu kadar net.

Ayrıca AMD bozuk kart üretiyorsa NVIDIA da üretiyor, bkz. NVIDIA 5000 serisi eksik ROP sorunu.

Ben de Fortnite oynarken 6600XT ile yaşamadığım stuttering sorununu 4070 Super ile yaşıyorum. R5 7600 işlemci, 32 GB Kingston RAM var. FSP 850w Gold PSU var. Her şey low ayarlarda, 1080p çözünürlükte. Reflex meflex de denedim. Ne olacak şimdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.