Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun şu ki, bende var. Benim kart bozuksa AMD bozuk kart üretiyor demektir çünkü sıfır ürün. Benim kart bozuk değilse bir çözümü olmalı, o da henüz yok. Gelip bana 3 senelik sürücü kur diyorlar. Kuruyorum, yine düzelmiyor. Aynı sorunu yaşayan insanlar "NVIDIA aldım, düzeldi" diyorsa asıl sorun buradadır.

AMD bozuk kart satmayı bırakana kadar devam edeceğim bu sorunları anlatmaya. İnsanlara bu kartları sorunsuz diye iteleyip sorun yaşandığında da hiçbir işe yaramayan kişiler utanır mı, sanmam...

Sızin kartta sorun çıkınca diğer kartlarda mı sorunlu oluyor? Hatasiz bir firma olmaz.

Kimse satmadı, sırf ucuz diye aldım. Hâlâ inatla AMD'nin iyi olduğunu savunuyorlar. Madem çok iyi kart, o halde sabaha kadar uğraşın bu sorunu çözün. Adam gelmiş bana 3 yıllık sürücü kur diyor. Lafa gelince de AMD sorunsuz demeyi biliyor ama. Madem sorunsuz ben niye 3 yıllık sürücüyü kuruyorum? AMD alanlar 3 yıl önceki sürücüyü kuracaksa neden AMD alıyor?

O halde sorunumu çöz. İnsanlara AMD önermeye gelince kartta övmedik yer bırakmıyorsunuz. Sorun çözmeye gelince neden 3 yıllık sürücü öneriyorsunuz? Bu sorun çözülecek. Bekliyorum.

Sizin kartta sorun çıkınca diğer kartlarda mı sorunlu oluyor? Hatasiz bir firma olmaz.
Hayır, sorunu yaşayan sadece ben değilim. Recep Baltaş'ın videosunu izleyin, o da 3070 ile yaşamadığı sorunu AMD ile yaşıyor. Ona da bozuk gelmiş o zaman. Tamamen tesadüf her şey.

AMD kullandım, bir daha ekran kartı alacak olsam yine gider AMD alırdım, bu kadar net.
Sorunumu çözer misin? Sizin ne alacağınızı sormuyorum. Ortada sorun var ve çözüm bekliyorum. Videoları izledin mi?

AMD öveceğinize sorunu çözün arkadaşlar, boş övgüler benim sorunumu çözmüyor. Sorunu çözün! RX 6600 kullanıyorum ve videolardan da görüldüğü gibi oyun oynayamıyorum, sorunu çözer misin? Bu kartlar sizin önerdiğiniz kartlar değil mi? Çözümü de siz sunun?

Kimse satmadı, sırf ucuz diye aldım. Hâlâ inatla AMD'nin iyi olduğunu savunuyorlar. Madem çok iyi kart, o halde sabaha kadar uğraşın bu sorunu çözün. Adam gelmiş bana 3 yıllık sürücü kur diyor. Lafa gelince de AMD sorunsuz demeyi biliyor ama. Madem sorunsuz ben niye 3 yıllık sürücüyü kuruyorum? AMD alanlar 3 yıl önceki sürücüyü kuracaksa neden AMD alıyor?

Ben iyi kötüyü savunmuyorum, yani AMD sıfır hatalı kart üretir mutlaka alın demedim hiçbir zaman, sadece sorunlu kartlar şu an 9000 serisi, var problemleri ben de topladım bir sistem arkadaşıma uğraşıyorum sorunlarıyla.

Sadece sizdeki seride genel bir problem yok, o anlık takılmaların sebebi farklı olabilir araştırmak lazım, eski sürücü kurmaya falan da gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

O halde sorunumu çöz. İnsanlara AMD önermeye gelince kartta övmedik yer bırakmıyorsunuz. Sorun çözmeye gelince neden 3 yıllık sürücü öneriyorsunuz? Bu sorun çözülecek. Bekliyorum.

"AMD ile yaşıyor" bunu siz diyorsunuz, RX 6600 ile sorun yaşamış mı? Başka bir kart ile yaşamıştır belki. Ayrıca AMD sorunlu demeyi bu sorunlardn sorunlu diyorsanız bazı kişilerde NVIDIA ile sorunlar yaşıyor.

Hayır, sorunu yaşayan sadece ben değilim. Recep Baltaş'ın videosunu izleyin, o da 3070 ile yaşamadığı sorunu AMD ile yaşıyor. Ona da bozuk gelmiş o zaman. Tamamen tesadüf her şey.

Sorunumu çözer misin? Sizin ne alacağınızı sormuyorum. Ortada sorun var ve çözüm bekliyorum. Videoları izledin mi?

AMD öveceğinize sorunu çözün arkadaşlar, boş övgüler benim sorunumu çözmüyor. Sorunu çözün! RX 6600 kullanıyorum ve videolardan da görüldüğü gibi oyun oynayamıyorum, sorunu çözer misin? Bu kartlar sizin önerdiğiniz kartlar değil mi? Çözümü de siz sunun?

Hocam zamanında ben de aynı sorunları yaşadım ve değişim kararından sonra sıfır sorun ile yoluma devam ettim. Siz neden öyle yapmadınız veya yaptınız mı?

Hocam aslında tek bir çözüm var fakat neden ısrarla bunu düşünmemenizi merak ediyorum.

''AMD ile yaşıyor" bunu siz diyorsunuz, RX 6600 ile sorun yaşamış mı? Başka bir kart ile yaşamıştır belki.
RX 6000 serisi ile ''stuttering'' yaşayan birçok kullanıcı var. En yakın örneği üniversiteden arkadaşım. RX 6700 ile aynı sorunu yaşadı, kart garantiye gitti ve sorun yok deyip geri itelediler. RX6600 ile de yaşayanlar çok.

RX 6000 serisi ile "stuttering" yaşayan birçok kullanıcı var. En yakın örneği üniversiteden arkadaşım. RX 6700 ile aynı sorunu yaşadı, kart garantiye gitti ve sorun yok deyip geri itelediler. RX6600 ile de yaşayanlar çok.

Tamam, yaşamayanlar da var. Ne yapıyor onlar? Sorun yaşayan olabilir ama herkes yaşamıyor. Ve AMD'yi 1 karttan sorunlu kılıyorsanız ne diyeyim, kartınız üretim sorunludur ki normal bir şey teknolojik şeylerde.

Hocam ben size diyorum ki kartınızda donanımsal bir sorun olabilir, siz diyorsunuz gel çöz. Ne yapabilirim bu durumda?
Donanımsal ise bu sorunun kaynağı ben miyim kardeşim? Sıfır kart bu. AMD bozuk kart üretmiş o zaman. Recep Baltaş da sorunlar yaşadı, 3070 ile yoktu diyor. O kart da bozuk. Etti 2. İnternette aynı sorunu yaşayıp NVIDIA'ya geçerek çözenler var, onlar da bozuk.

AMD'nin bozuk ürettiği kartı neden ben düzeltiyorum? Sen de ben ne yapabilirim diyorsun. O halde bozuk kart üreten AMD'yi neden öneriyorsun?

Tamam, yaşamayanlar da var. Ne yapıyor onlar?
Sorun yaşamıyorum demek sorun yaşayanın sorununu çözmediğine göre umurum dışı. Senin arabanın tekeri patlaksa başkası benim arabamın tekeri sağlam dediğinde sorunun çözülüyor mu? Benim sorunumu çözün, bana şu sorun yaşamıyor demeyin. Bana ne bundan? Sorun yaşayan benim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.