Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RX 6600'den RX 6600'e geçince sorun çözülüyorsa AMD bozuk kart üretmiştir, neyini anlamadın?

Aynı şeyi söylüyoruz. Ben kartında donanımsal sorun var diyorum, sen ise "AMD bozuk kart üretmiş neyini anlamadın" diyorsun. Aynı şey. Sendeki kart AMD ise ve sorunluysa sonuçta Snapdragon üretmedi, AMD üretti ve evet, kabul ediyorum bunu. Kartını garantiye gönderseydin diyorsam kart sorunlu demiş olmuyor muyum? Bu durumda da AMD bu bozuk kartı üretmiş olmuyor mu? Ben de kabul ediyorum, kusursuz bir marka değil sonuçta AMD. NVIDIA gibi, Intel gibi geçmişte de hataları olan bir marka.

Bu benim sorunum değil, "sıfır" bozuk kart üreten ben değilim. Bilgisayarı aldığımda üniversitedeydim ve yanımda kasa taşımıyordum, kusura bakma. Üniversiteden arkadaşım da RX 6700'ü garantiye gönderdi ve aynı şekilde geri gönderdiler.

RX 6600'den RX 6600'e geçince sorun çözülüyorsa AMD bozuk kart üretmiştir, neyini anlamadın? Herkese AMD önermeyi biliyorsunuz, yardımcı olmayı da bilin. Senin kart bozuk deyip geçiyorsunuz.

Bozuk kart üretmesi çok normal diyorum, "RX 6600 kartım bozuk çıktı AMD almayın" demenin neresi mantıklı? O zaman benim de geçen aldığım anakart bozuk çıktı, aynı markanın anakartını almayın mı diyeyim? Bir ağaçtaki elma kötü çıkınca diğer elmalar da kötü çıkacak o zaman.

"RX 6600 kartım bozuk çıktı AMD almayın" demenin neresi mantıklı?
Bu sorunu yaşayan tek kullanıcı ben değilim. İnternette okuduğum onlarca ''NVIDIA'ya geçince sorun düzeldi'' yorumu tesadüf olamaz diyorum. Benim kart bozuksa onlarınki de bozuk o halde.

Recep Baltaş 3070 ile yaşamadığı sorunları 9070 XT ile yaşadığını kanıtlayarak video çekti. Ona da bir şey demiyorsunuz.

Arkadaşım servise gönderdi, çözüm olmadı. Aynı kartı geri gönderdiler. Hani servis eşittir çözdümdü? Arkadaşım da RX 6700 kullanıp benimle aynı sorunu yaşıyor.

Allandırıp ballandırdığınız NVIDIA'nın son driverı rezalet çıktı. RTX 4060M kullanıyorum. Dün akşam 580 ile başlayan son drivera geçtim. Normalde oyunlarda alacağımın çok altında FPS aldım. Hadi kronik hatalar vs olabilir. Driver için ne yapacağız. O çok sevdiğimiz, AMD'ye göre daha "sorunsuz" olan NVIDIA'nın RTX 50 serisindeki rezaletleri konuşmaya gerek var mı? Konu amacından çok sapmış. Ha bu arada sorunumu da DDU ile driver silip eski driver kurarak çözdüm.

Artık insanları bir şeylerden saptırmayı bırakın. Yok AMD kötü, yok NVIDIA bu paraya alınmaz vs. mantıklı açıklamasını yapın geçin. 20 kere aynı mesajı atmaya ne gerek var. Gerçekten hayret ile izliyorum konuyu.

@14925, Keloğlan videosu atarak zekamla kendi çapında dalga geçtiğini sanman üzücü. Aynı şeyi söylemiyorum. Sen RX 6600 ile sorun yaşayan RX 6600'e geçerek düzeltti gibi cümle kurdun, ben de o zaman eski RX 6600 bozukmuş demek istedim.

Allandırıp ballandırdığınız NVIDIA'nın son driverı rezalet çıktı.
Evet, bunu da allandırıp ballandıranlara söyle. Ben NVIDIA fanı değilim. Alabileceğin 3 tane firma var: AMD, NVIDIA ve Intel. Üçü arasından en mantıklı seçim NVIDIA. Eğer başkası olsa ismi de ''DĞQPDĞ'' olsa ve daha iyi olsa gidin onu alın derim.

Bu sorunu yaşayan tek kullanıcı ben değilim. İnternette okuduğum onlarca ''NVIDIA'ya geçince sorun düzeldi'' yorumu tesadüf olamaz diyorum. Benim kart bozuksa onlarınki de bozuk o halde.

Recep Baltaş 3070 ile yaşamadığı sorunları 9070 XT ile yaşadığını kanıtlayarak video çekti. Ona da bir şey demiyorsunuz.

Arkadaşım servise gönderdi, çözüm olmadı. Aynı kartı geri gönderdiler. Hani servis eşittir çözdümdü? Arkadaşım da RX 6700 kullanıp benimle aynı sorunu yaşıyor.
Onların da kartı bozuk olabilir, ayrıca nvidiadan amdye geçip sorunum çözüldü diyen de var. Ayrıca arkadaşın servise göndermiş, sende gönder bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.