Fiyatı iyiye benziyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Darth AMD
Başarılı
Hocam AMDyi öne çıkaran önbelleğinin yüksek olması. Bol miktarda koymasına rağmen orta sekment üzerinde çok küçük bir farkla önde duruyor. Bu işlemcinin bir avantajı bulunmuyor bence. 16mb l3 önbellek günümüz oyunları için yetersiz kalır.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam AMD'yi öne çıkaran önbelleğinin yüksek olması. Bol miktarda koymasına rağmen orta segment üzerinde çok küçük bir farkla önde duruyor. Bu işlemcinin bir avantajı bulunmuyor bence. 16MB L3 önbellek günümüz oyunları için yetersiz kalır.
Bu fiyata daha iyi L3 cache bulunduran AM5 CPU var mı? Ben bulamadım şahsen, siz bulmuş gibisiniz.
Gayet güzel fiyat.
Darth AMD
Başarılı
Yok hocam sıfırdan alacak birisi için avantajlı değil. Üzerine 1000₺ daha koyup R5 7500F alsın daha iyi. Benim bakış açımdan değerlendirirsek bu özellikler Intel işlemci de olsa 16mb yeterli olurdu ancak AMD kanadında bulunduğu için alınmaz olarak değerlendiriyorum. Tabiki herkesin kendi kullanım alanı kendi görüşü. Ama bu işlemci yarı yarıya kısılmış oluyor. Tabiki fiyat avantajı olarak paylaşmışsınız gayet iyi size içtenlikle teşekkür ederim ama benim burada muhataplığım sizden dolayı değil. Beni anlarsanız çok mutlu olurumBu fiyata daha iyi L3 cache bulunduran AM5 CPU var mı? Ben bulamadım şahsen, siz bulmuş gibisiniz.
Gayet güzel fiyat.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Yok hocam sıfırdan alacak birisi için avantajlı değil. Üzerine 1000₺ daha koyup R5 7500F alsın daha iyi. Benim bakış açımdan değerlendirirsek bu özellikler Intel işlemci de olsa 16MB yeterli olurdu ancak AMD kanadında bulunduğu için alınmaz olarak değerlendiriyorum. Tabii ki herkesin kendi kullanım alanı kendi görüşü. Ama bu işlemci yarı yarıya kısılmış oluyor. Tabii ki fiyat avantajı olarak paylaşmışsınız gayet iyi size içtenlikle teşekkür ederim ama benim burada muhataplığım sizden dolayı değil. Beni anlarsanız çok mutlu olurum.
Hocam konu sahibi ben değilim yanlış görmüşsünüz, evet L3 cache önemli, ancak bütçesi belirli olanlar 1TL bile oynatamayacaklar için çok mantıklı işlemci. Kim istemez ki 32 MB,64 MB L3 cache olsun.
Darth AMD
Başarılı
Tabiki hocam. Ancak ben şahsen alınmaz diyorum.Hocam konu sahibi ben değilim yanlış görmüşsünüz, evet L3 cache önemli, ancak bütçesi belirli olanlar 1TL bile oynatamayacaklar için çok mantıklı işlemci. Kim istemez ki 32 MB,64 MB L3 cache olsun.
İtachi Uchiha
Yetkin
Fiyatı güzelde, kendisi pek güzel değil sanki.
Fiyat iyi kendisi çöp.
Yani en ucuz AM5 işlemci buydu yanlış hatırlamıyorsam. Sonradan yükseltmek için uygun olması bence avantajı.Hocam AMDyi öne çıkaran önbelleğinin yüksek olması. Bol miktarda koymasına rağmen orta sekment üzerinde çok küçük bir farkla önde duruyor. Bu işlemcinin bir avantajı bulunmuyor bence. 16mb l3 önbellek günümüz oyunları için yetersiz kalır.