Bir ara yüklemek istemiş ama 6800 ekran kartım için gerekli olmadığına dair kendi sitesinde bir yazı okuyunca vazgeçmiştim. Hemen yüklemeden önce biraz siteyi incelemekte yarar olabilir.

Bu arada ben hala güncellemeyi göremedim ??? Bendeki 24.1.1 versiyon, kendi durumunu "güncel" olarak değerlendiriyor.
24.2.1 beta olarak çıktı. İndirmek için önceki sürücüyü silip, Recep hocamın attığı linkten indirip kurmanız lazım.

AMD driverinizden şu anda memnunsanız driveri hemen güncellemek hiç mantıklı değil. R7 5825U cihazım için 24.1.1 sürümüne güncellediğimde sıcaklıklar 90 derecelere çıkmaya başladı. Hemen 23.11.1 sürümüne geri döndüm 60 70 derece arası oyunumu oynuyorum. Kısacası güncellemeyin. :)

Var olan sürücülerinizden memnun olsanız dahi daha iyi performans almak için her zaman sürücülerinizi güncel tutun. Eski sürücülerin bile muhafazakârları var çok tuhaf.

Var olan sürücülerinizden memnun olsanız dahi daha iyi performans almak için her zaman sürücülerinizi güncel tutun. Eski sürücülerin bile muhafazakârları var çok tuhaf.
Aynı fikirdeyim ama buna beta sürücüleri dahil etme konusunda ihtiyatlı olmakta yarar var sanıyorum. Özellikle de mevcut sürücü ile yaşanan bir sorun yok ise...

Aslında sorunu kendim yaşamamış olsam aynı şeyi bende derdim. Ama sorunu defalarca yaşayınca stabil bir sürüm bulunca onda kalmayı tercih ettim. Aslında hiç güncellememektense boş zamanınızda güncelleyip test etmek beğenmezsek geri dönmek daha iyi olacaktır.

Siteden baktığımda bu sürücü görünmüyor nedense, kaldırılmış olabilir mi acaba?