AMD Software: Adrenalin Edition 24.6.1 yayınlandı!

Yaklaşık 2 saat civarı yeni gelen anti lag 2 özelliği ile CS2 oynadım, herhangi bir sorun yok.

Şimdi geçtim ben de, şu anlık bir sorunu yok gibi.

Google bunu beğenmedi.

Rezalet rezalet EA FC24 de takılma üstüne takılma daha düşük kartlar bile daha iyi FPS sağlıyordur kartım 6700XT.
Güncelleme: Hiçbir oyun açılmıyor takılma problemlerinden dolayı mahvetti sürücü her şeyi.

Sistemden sisteme değişiklik gösteriyor demek ki, ben bir sorun bile yaşamadım şu anlık.

Sistemden sisteme değişiklik gösteriyor demek ki, ben bir sorun bile yaşamadım şu anlık.

Bir önceki sürüme geri döndüm ve problemler hemen geçti. Yeniden temiz bir kurulum yaptım, dediğiniz gibi sistemden sisteme değişiklik gösterebiliyor.

RX 6400 ekran kartı için yükledim CS2 ve WoT Blitz de takılmalar yaşamaya başladım GTA 5'te de FPS düşüşü var. RX 6400 için en stabil driver hangisi?

RX 6400 ekran kartı için yükledim CS2 ve WoT Blitz de takılmalar yaşamaya başladım GTA 5'te de FPS düşüşü var. RX 6400 için en stabil driver hangisi?
Her ekran kartı için spesifik bir driver vermek zor, zira donanıma göre değişiyor. Kendiniz deneyin, ben 23.12.1 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…