or3m.d

Yetkin
https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-6-1.html

Yeni Oyun Desteği

• The First Descendant
  • Once Human
Genişletilmiş İşletim Sistemi Desteği

• Windows 11, sürüm 24H2 için destek.

Düzeltilen Sorunlar ve İyileştirmeler
  • Fallout 3 ve Fallout: New Vegas başlatılamayabilir.
  • AMD Radeon™ RX 7900 serisi GPU'larda HELLDIVERS™ 2 oynatılırken yaşanan aralıklı sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesine yönelik iyileştirme.
  • AMD Yazılımı: Adrenalin Edition Performans Ölçümleri, HELLDIVERS™ 2 oynarken aralıklı olarak güncellenemeyebilir.
  • Belirli FreeSync özellikli ekranlarla eşleşen hibrit grafikli dizüstü bilgisayarlarda aralıklı sistem donması veya düşük FPS.

Bilmeniz Gerekenler
  • AMD Radeon™ Anti-Lag 2
  • Anti-Lag 2, Counter-Strike 2 "GELİŞMİŞ VİDEO" ayarlar menüsünde varsayılan olarak etkinleştirilecektir.
  • Anti-Lag 2, özellikle GPU yoğun senaryolarda CPU ile GPU'nun oyun içi hızını ekleyerek gelişmiş yanıt verme özelliğinin kilidini açar.

Bilinen Sorunlar
  • Sanal Süper Çözünürlük veya Ekran Renk Geliştirmeleri sürücü yükseltmesinden sonra devre dışı olarak ayarlanabilir. [24.7.1 için hedeflenen çözünürlük]
  • Dying Light 2 Stay Human oynarken bozulma gözlemlenebilir: Reloaded Edition'ı Radeon™ Boost etkinken oynarken bozulma gözlemlenebilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların geçici bir çözüm olarak Radeon™ Boost'u devre dışı bırakmaları önerilir.
  • AMD Software ile Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT oynarken aralıklı olarak oyun içi bozulma gözlemlenebilir: Adrenalin Edition™ Record & Streaming ve HDR etkinken.
  • Origin veya OriginPro uygulaması kullanılırken ölçeklendirilmiş 3d modellerde aralıklı siyah bozulma gözlemlenebilir. [24.7.1 için hedeflenen çözünürlük]
  • AMD Software'de AV1 codec'i kullanılarak kayıt yapılırken ses ve video aralıklı olarak senkronize olmayabilir: Adrenalin Sürümü.

Son düzenleme:
Her yeni sürücü çıkınca AMD kullanıcıları:

images (35).webp

24.5.1'de kafasına göre ekran git gel yapıyordu arada, 24.4.1'deyim şu an.
Takipteyim sorunsuzsa bu sürüme geçerim artık.
24.4.1 sürümünde çok fazla stuttering yaşadığım için bir önceki sürüme geri dönmüştüm. Şu an 24.5.1 sürümünü kullanıyorum ve bence bu sürüm 24.4.1'den daha iyi.