i5 7500F Becerikli Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 697 Çözümler 2 Beğeniler 248 9 Şubat 2026 #1 Merhaba. Bugün yeni aldığım monitörü kurdum, ayarlar kısmında FreeSync seçeneği yok. Sürücüyü DDU ile silip yeniden yükledim. Monitör: Gigabyte G27Q2
Merhaba. Bugün yeni aldığım monitörü kurdum, ayarlar kısmında FreeSync seçeneği yok. Sürücüyü DDU ile silip yeniden yükledim. Monitör: Gigabyte G27Q2
Pisagor Becerikli Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 331 Çözümler 2 Beğeniler 176 9 Şubat 2026 #2 Monitörde aklifleştirmek gerekiyor olabilir.
Alessandro Del Piero Uzman Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 9 Şubat 2026 #3 Lucii dedi: Merhaba. Bugün yeni aldığım monitörü kurdum, ayarlar kısmında FreeSync seçeneği yok. Sürücüyü DDU ile silip yeniden yükledim. Monitör: Gigabyte G27Q2 Eki Görüntüle 225877 Genişletmek için tıkla... Monitörde adaptive veya FreeSync etkinleştir sonra gözükecektir.
Lucii dedi: Merhaba. Bugün yeni aldığım monitörü kurdum, ayarlar kısmında FreeSync seçeneği yok. Sürücüyü DDU ile silip yeniden yükledim. Monitör: Gigabyte G27Q2 Eki Görüntüle 225877 Genişletmek için tıkla... Monitörde adaptive veya FreeSync etkinleştir sonra gözükecektir.
KS KS i5 7500F Becerikli Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 697 Çözümler 2 Beğeniler 248 9 Şubat 2026 #4 Pisagor dedi: Monitörde aklifleştirmek gerekiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Alessandro Del Piero dedi: Monitörde adaptive veya FreeSync etkinleştir sonra gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Monitörde VRR seçeneği var, o da açık. Adrenalinde “Adaptive Sync Compatible” diye bir seçenek var, bu seçenek olabilir mi?
Pisagor dedi: Monitörde aklifleştirmek gerekiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Alessandro Del Piero dedi: Monitörde adaptive veya FreeSync etkinleştir sonra gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Monitörde VRR seçeneği var, o da açık. Adrenalinde “Adaptive Sync Compatible” diye bir seçenek var, bu seçenek olabilir mi?
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.196 Çözümler 7 Beğeniler 810 Yer 4 8 15 16 23 42 9 Şubat 2026 #5 Monitör ayarlarında Gaming menusu altında Freesync Premium olması lazım. Orada aktif mi?
KS KS i5 7500F Becerikli Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 697 Çözümler 2 Beğeniler 248 9 Şubat 2026 #6 sawyerford dedi: Monitör ayarlarında Gaming menusu altında Freesync Premium olması lazım. Orada aktif mi? Genişletmek için tıkla... Gaming menüsünde VRR var onu kapatınca AMD ayarlarına FreeSync geliyor yanında desteklenmiyor yazıyor, açınca Adaptive Sync Compatible seçeneği geliyor. VRR Kapalı; VRR Açık;
sawyerford dedi: Monitör ayarlarında Gaming menusu altında Freesync Premium olması lazım. Orada aktif mi? Genişletmek için tıkla... Gaming menüsünde VRR var onu kapatınca AMD ayarlarına FreeSync geliyor yanında desteklenmiyor yazıyor, açınca Adaptive Sync Compatible seçeneği geliyor. VRR Kapalı; VRR Açık;