Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Valerys

Becerikli
Merhaba, iş güç derken foruma ara vermişim bildirimlerimde AMD konuları için vurucu tim olarak taglendiğimi gördüm diğer saygıdeğer tim üyeleri ile birlikte.
Kullanıcı adımızın altında AMD vurucu Tim'e yakışır bir title veyahut güzel bir simgeyi layıgığıyla taşıyabileceğimiz kanaatindeyim. Tüm AMD tim üyelerininde bu fikirde olacağına eminim.
Bunun resmiyete kavuşmasını talep ediyorum Sn. @Recep Baltaş
Saygılarımla.

@Nevermore @DarthVader @Peganeo @Leon Scott Kennedy @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @O gemi gelmeyecek @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana ve daha nice AMD Vurucu Tim üyeleri.

1746126942878.webp

1746127025487.webp

Son düzenleme:
Bana bak @dalmatianpelican , bu sana!
Hey dalmatianpelican, bozuk ekran kartlarının babası
FPS’ler seni arkandan bıçaklayacak
Hey dalmatianpelican, soğuk bir duş al
İşlemcin i3 yüzüne gülüyor

Hey dalmatianpelican
Dejenere sistemci
RX 550 seni menüye götürüp loading ekranında bırakacak
Hey dalmatianpelican
Shader’ların çok küçük
Eğer NVIDIA’yla kalsaydın çok daha büyük olurdu
Artık Polaris’in eski yongasından ultra grafik çıkmayacak

Hey dalmatianpelican
Bize çok sinirlisin
Çünkü bir Intelci kendini driver için satmaz
Hey dalmatianpelican neden fan sesin var ki?
Kaç Adrenalin daha çökeceğini düşünüyorsun

Hey dalmatianpelican, onurunu kaybettin
RX 6700 XT fanı dönerken bile drop yedin
Hey dalmatianpelican senin bir sorunun var
Çok güçlü olduğunu düşünüyorsun ama çok küçüksün

Hey dalmatianpelican
Korkunç bir sorunun var
Çünkü babalık sen yanlış GPU’yu seçtin
Hey dalmatianpelican şimdi ne yapacaksın
Driver güncellemesi seni yarı yolda bıraktı

Hey dalmatianpelican
Biz de seni çağırdık
Ama sen büyük kırmızı olmayı seçtin
Hey dalmatianpelican
Bilmediğin bir şey var
Benchmarkta uçtun fakat oyunda düştün

Fanboyluk olarak algılanma ihtimali yüksek ya da olayı bilmeyenler yanlış anlayabilir. Ama olsa şekil durur.

Ortada bir yanlış varsa körü körüne bunu savunmuyorsak Fanboy olmuyoruz.
AMD CPU tarafında yürüdü gitti şu an rakipsiz Intel mi kaldı? Bunun aksini söyleyen Intel fanboyluk yapıyordur.
GPU Tarafında hala pişmesi gerekiyor ama F/P olarak kral tüketicileri sömürmüyor ama kalkıpta GPU tarafında lider dersem fanboyluk olur bu, lider olması için daha çok tech kısmını geliştirmesi lazım. Mesela 5080'e gidip de o kadar para verilmesi büyük aptallık, 9070 XT var iken ama en baba kart 5090 şu an oda 100k++ fiyat politikası yüzünden bir düşündürüyor değer mi diye? Değmez. Kaç tane oyun var 20+ VRAM usage olan, Creative product harici gaming için gereksiz. Sabırla AMD tarafından 7900 XTX gibi bir kart daha piyasaya sürmesi ve bunu devam ettirmesi. Şahsen uyuz olduğum en büyük etken hayatında AMD ürünü kullanmayıp ürünlere çamur atan kullanıcılardır. Ryzen işlemcilerin babalığını kabullenmiş NVIDIA kullanıcıları halen daha GPU kısmını bir türlü hazmedememiştir. AMD, 5X serisi gibi devam etseydi şu an yoluna bende hala NVIDIA kullanıcısı olurdum son kullandığım kart 3090'idi. 6900XT ile AMD tarafıyla tanışma şerefine nail olmuş ve şu an halen daha büyük bir memnuniyet ile yoluma devam ediyorum. NVIDIA tarafı fiyat politikalarında AMD tarafına yaklaşırsa, NVIDIA tarafına yönelirdim tabii bunun söz konusu bile olmayacağını son çıkan 5X balon serisi ile bir daha görmüş olduk tüketicilerle dalga geçen dün nerede olduğunu unutan bir firma daha. PlayStation yıllar önce NVIDIA tarafından yediği kazık ile halen daha AMD tarafını tercih ediyor.

NVIDIA kullanıcıları şu an çok kıskanıyor kendileri ne konularda taglendi bugüne kadar ne böyle bir şan şöhrete erişebilmiştir ondandır ki bu güzel başlığın altına bir dolu sarcasm paylaşımları da olacaktır. Asıl toxic kitlenin kim olduğunu bir daha gösterecekler :)

Son düzenleyen: Moderatör: