Rehber AMD Wattman Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    amd
Eagle 3060 Ti kullanan arkadaşım epey dert yanıyordu sıcaklıklardan.
Ah hocam, çalıştığım yerde de Gıgabyte 3070TI'lar (2 adet) var, CS 2'de %100 fan kullanımında 85-86 dereceye çıkıp görüntü kesiyor. Anakartlarında yaşadıklarıma hiç değinmek bile istemiyorum. Şaka gibi bir firma.

Hazır sistemin içine koyuyorlar bunu çoğu zaman.

Gigabyte RX 580 Gaming 8G var bende de. Şimdilik memnunuz bakalım.

Hazır sistemin içine koyuyorlar bunu çoğu zaman.
Evet, birkaç kez denk gelmiştim. Yine de tek söyleyeceğim bu firmadan uzak durun. Hocam hangi Gıgabyte ekran kartını gördüysem, örneğin %70 fan kullanımında sıcaklıklar 60-65 derece arasında oluyor. Kaldı ki bu benim kabul edebileceğim değerler değil.
Gigabyte RX 580 Gaming 8G var bende de. Şimdilik memnunuz bakalım.
Hayırlısı olsun. Umarım sorun yaşamadan kullanırsanız. Bu firma insanı çileden çıkartır..

Son düzenleme:
Bence AMD insanlara seçim hakkı sunmalı, bu ayar çıksın veya çıkmasın diye.

Ayar çıksından kastınız eğer Wattman'ı komple devre dışı bırakmak ise imkansız. Sürücünün bel kemiği malum.

Sıfırlama işlemini zoraki yapmasın diyorsanız o olabilir evet.

Mesajınızı düzenlemişsiniz evet şimdi gördüm...

Direkt ss aldım. Arkadaşların wattman dediği hata(?) budur. RX 6900-6800-6700 XT kartlarına sahibim ve bu hata(?) ne zaman AMD Software'i açsam karşıma çıkıyor. Ha şu ana kadar bu 3 kartta 1 kere bile herhangi bir problem yaşadım mı? Hayır ama bu bildirimin sebebini daha detaylı öğrenmemi sağlayabilecek bir arkadaş var ise yardıma açığım.

Ayrı bir konu açmanız daha iyi olur, hem daha çok dikkat çeker buraya nazaran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…