byderdo

Uzman
Merhaba,

Birçok kişi hatayı OC veya frekans vb. ayarlarla oynadığı için alıyor fakat ben hiçbir ayar yapmadığım halde alıyorum bu hatayı.
Yardımlarınızı rica ederim.

Merhaba,

Birçok kişi hatayı OC veya frekans vb. ayarlarla oynadığı için alıyor fakat ben hiçbir ayar yapmadığım halde alıyorum bu hatayı.
Yardımlarınızı rica ederim.
Kart modeli nedir? DDU ile driverları kaldırıp, yenisini kurdunuz mu? İşe yaramadıysa voltaj offsete -6 veya -8 vererek deneyin. Güç limitine -5 veya -10 verin. Bu iki değeri deneyerek sabit olabildiği noktayı bulun.

Windows 10 kullanıyordum hatayı çok almaya başladığım için Windows 11 geçtim hata yine aynı eski sürümü kullandım yeni sürüme geçmem için sürekli hata veriyordu AMD'yi açamıyordum sen düşün oyun oynattırmıyordu.

Yeni sürümde sürekli WattMan hatası.

XFX 6800XT.

Windows 10 kullanıyordum hatayı çok almaya başladığım için Windows 11 geçtim hata yine aynı eski sürümü kullandım yeni sürüme geçmem için sürekli hata veriyordu AMD'yi açamıyordum sen düşün oyun oynattırmıyordu.

Yeni sürümde sürekli WattMan hatası.

XFX 6800XT.
DDU ile sürücüleri kaldırıp son sürümü yükleyin. Driverları kurarken altta ek seçenekler kısmı çıkacak o kısımda soldan sadece sürücü seçeneğini seçerek kurun. Sonrasında da söylediğim ayarları yaparak deneyin.

DDU ile sürücüleri kaldırıp son sürümü yükleyin. Driverları kurarken altta ek seçenekler kısmı çıkacak o kısımda soldan sadece sürücü seçeneğini seçerek kurun. Sonrasında da söylediğim ayarları yaparak deneyin.

Düzelttim şu an oyunlarda donma yok FxSound uygulamasından dolayı hata veriyordu FPS düzeldi.

Düzelttim şu an oyunlarda donma yok FxSound uygulamasından dolayı hata veriyordu FPS düzeldi.

Bende de XFX 6800XT vardı hocam aynı sorunu yaşıyordum. AtlasOS kullanıcısıyım .düz Windows kurdum, tekrar atlas kurdum. En son çare WHQL eski sürücüleri deneyerek çözdüm. Şu an sistemim stabil.

Son düzenleyen: Moderatör: