Eski kartımda CW vardı, 1080p monitörde sesi duyuyordum fakat 1440p geçince CW kesilmişti çok garip ama gerçek.

Eski kartımda CW vardı, 1080p monitörde sesi duyuyordum fakat 1440p geçince CW kesilmişti çok garip ama gerçek.
2Kda kullanıyordum aktif olarak. Çözünürlük düşürmeyi denemedim hiç, yükseltme şansım da olmadı. Öyle ki kasanın yerini dahi değiştirmedim bunca ay. Eskiden sadece ekran kartımda sorun vardı, psu değiştirdim artık ikisinde de sorun var 🤣 detaylı bir rapor yazdım, sabah kutuya ekleyip ikisini de teknik servise göndereceğim. Umarım sorunu çözebilirler, en azından çökme sorunlarından kurtulsam yetineceğim.

GÜNCELLEME

Az önce servispointte olan ürünlerimden birisi hakkında bir rapor çıktı ve güç kaynağım için iade/değişim raporu geldi.

Ekran kartımın arena bilgisayardan servispointe gönderileceği söylendi.

Sıvı soğutucu için de iade/değişim raporu gelmesini bekliyorum.

Tekrar merhabalar.. PSU değişti ancak gelen psudan ses alıyorum çok ince tiz bir ses. Ekran kartı veya başka bir yerden değil, garanti kapsamında sıfır olarak gönderilen PSUdan geliyor bu ses. Video olarak ekleyeceğim sizce bu normal mi? Yoksa bunu da servise göndermeli miyim?

Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?

Son düzenleme: