@whystreo, hocam inanır mısın konusunu dün açmıştım. Bugün 2K monitör aldım. Kurdum çalıştırdım falan ses o kadar azaldı ki inan zor duyuyorum 😂

@whystreo, hocam inanır mısın konusunu dün açmıştım. Bugün 2K monitör aldım. Kurdum çalıştırdım falan ses o kadar azaldı ki inan zor duyuyorum 😂
Hocam, 1080p'de ses çok daha fazla mı duyuluyordu? Bende de ASUS Dual RTX 5070 var coil whinesi çok fazla internetten video izlerken vs. yapıyor siz düşünün. 2K monitör siparişi vermiştim sizde düzeldi mi 2k'ya geçince?

@Towande, ben ilk 1 hafta 1080p monitör ile kullandım. Yüke binince cızırtı vardı. Ancak öyle video izlerken falan yoktu. 2K monitöre geçince ses kayboldu. Kartı geçen gün sattım. RTX 5080 aldım. Colorful RTX 5080 iGame Ultra OC. Zerre coil whine yok.

@Towande, ben ilk 1 hafta 1080p monitör ile kullandım. Yüke binince cızırtı vardı. Ancak öyle video izlerken falan yoktu. 2K monitöre geçince ses kayboldu. Kartı geçen gün sattım. RTX 5080 aldım. Colorful RTX 5080 iGame Ultra OC. Zerre coil whine yok.
Aşırı şanslısınız hocam, ben de bugün 1080p'den 2K'ya geçtim ama ASUS Dual 5070 hala bana mısın demiyor, arka planda Wallpaper Engine çalışırken bile CW yapıyor. Sapphire Pure RX 9070XT siparişi verdim bakalım elimde ikisi de bulunsun hangisine daha çok katlanabiliyorsam diğerini iade edeceğim.

Aorus 9070 XT Elite var bende. Oyunlarda 340W çekerken çok minimal bir ses geliyor. Bu kadar güçlü kartlarda bu normal. Ama tarayıcıda da olmaması lazım.

@Towande, hocam ben RX 9070 XT Nitro kullanan biri olarak söylüyorum RTX 5070 salın gitsin. 9070 XT varken RTX 5070, e bakılmaz. Hele benzer fiyat ise kesinlikle 9070 XT. Sen niye aldın dersen RDR2'de 2K DLAA açık Ultra ayarlar 80-120 FPS arası oynatıyor. DLAA harbi kalite katıyor ancak 5070 ile ne kadar FPS verir bilemiyorum. Aynı ayarlarda RX 9070 XT TAA ile Ultra ayarda 100-160 FPS arası oynatıyordu.