Bu tarz yüksek güç tüketimi olan kartlarda şansa gelen bir şey. Bende de aynı kart var CW sorunu vs. yaşamıyorum. UV deneyebilirsiniz biraz da olsa sesi azaltırsınız en azından.
Hocam, 1080p'de ses çok daha fazla mı duyuluyordu? Bende de ASUS Dual RTX 5070 var coil whinesi çok fazla internetten video izlerken vs. yapıyor siz düşünün. 2K monitör siparişi vermiştim sizde düzeldi mi 2k'ya geçince?@whystreo, hocam inanır mısın konusunu dün açmıştım. Bugün 2K monitör aldım. Kurdum çalıştırdım falan ses o kadar azaldı ki inan zor duyuyorum![]()
Aşırı şanslısınız hocam, ben de bugün 1080p'den 2K'ya geçtim ama ASUS Dual 5070 hala bana mısın demiyor, arka planda Wallpaper Engine çalışırken bile CW yapıyor. Sapphire Pure RX 9070XT siparişi verdim bakalım elimde ikisi de bulunsun hangisine daha çok katlanabiliyorsam diğerini iade edeceğim.@Towande, ben ilk 1 hafta 1080p monitör ile kullandım. Yüke binince cızırtı vardı. Ancak öyle video izlerken falan yoktu. 2K monitöre geçince ses kayboldu. Kartı geçen gün sattım. RTX 5080 aldım. Colorful RTX 5080 iGame Ultra OC. Zerre coil whine yok.