Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Hayır vermez. https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.htmlSoğutucu almayı düşünüyorum ve çok güzel duruyor alınır mı? Kule tipi soğutucu performansı verir mi? Veya önerebilceniz soğutucu var mı pahalı olmayacak güzel duran bir şey?
Peki daha uygun güzel gözüken bir soğutucu öneriniz var mı? 1K'yı geçmeyecek şekilde.
Son düzenleyen: Moderatör:
HDDKullanıyorum
Üstün
Peki daha uygun güzel gözüken bir soğutucu öneriniz var mı? 1K'yı geçmeyecek şekilde.
Bu iyidir ama 200TL aşıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Smmmhunter
Üstün
Bu var fakat performansı diğerinden daha düşük olur.Peki daha uygun güzel gözüken bir soğutucu öneriniz var mı? 1K'yı geçmeyecek şekilde.
DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hava soğutucuda bu kadar düşük bütçe ile nasıl bir estetiklik anlayışı içindesiniz anlayamadım. Güzellik göreceli bir kavram. Biraz istediğiniz tarif eder misiniz?
Bu var fakat performansı diğerinden daha düşük olur.
![]()
DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hava soğutucuda bu kadar düşük bütçe ile nasıl bir estetiklik anlayışı içindesiniz anlayamadım. Güzellik göreceli bir kavram. Biraz istediğiniz tarif eder misiniz?
Aslnda fena durmuyolar gele DeepCool olan ama biraz daha uygun bir seçenek bulursam iyi olur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-