AMD'nin güncel durumu

Ekran kartına gelince tutumlu oluyorlar nedense, ama dediğin gibi telefon olsun, araba olsun, herhangi bir ürün için ciddi fark ödeyip alan asgari ücretli tanıdıklarım var. Ben hala düşüncemin arkasındayım; forumlarda AMD/NVIDIA tartışmalarında para muhabbetini yapan kitle, başka argüman olmadığı için arkasına saklanıyor. Bu avantajın yani kendilerini tatmin etme çabası var. Türkiye gibi bir stokçu zihniyete sahip bir ülkede 5 bin liranın lafını yapan kitleye asla inanmam.

Sen bu yorumunu bugünün fiyatlarıyla yapıyorsun, mesajları okumadığın belli. Yukarıda yazıyor, bak kardeşim, bugünün şartlarında AMD'yi savunan arkadaşlar haklı, ama biz bu tartışmaları yaparken aradaki fiyat farkı 5 bin liraydı diyoruz. Bütün AMD tayfasıyla tartıştığım dönemlerde fiyat farkı 30K değil, 5K'ydı; önce bunu anlayın. Sen mesajları bugünün fiyatlarıyla savunuyormuşuz gibi algı yapıyorsun, sorun burada.

Son düzenleme:
Ekran kartına gelince tutumlu oluyorlar nedense ama dediğin gibi telefon olsun, araba olsun, herhangi bir ürün için ciddi fark ödeyip alan asgari ücretli tanıdıklarım var.

Çalıştığım yerde asgari ücret alan adamın bile iPhone 17 Pro Max’i var, gerçekten yalan yok.

Çalıştığım yerde asgari ücret alan adamın bile iPhone 17 Pro Max’i var, gerçekten yalan yok.
Daha komiğini söyleyeyim, burada gecekondu diyebileceğimiz bir evde oturan bir adamın altında BMW var, tam modelini bilmiyorum ama oturduğu evden daha pahalıdır, eminim. Kimsenin bütçesiyle alay etmiyorum, sadece bu ülkede çoğu kişi ekonomisini zorlayarak alışveriş yapıyor, biliyorum. Ama nedense ekran kartına gelince üçün beşin hesabını yapıyorlar Hocam, RAM fiyatları 20-30K olduğunda bu kitleden bazıları gidip aldı, biliyor musun? 5 bin lira için sayfalarca tartışan adamlar 20K'ya RAM aldı.

Bir üstüne ekran kartları ne değer kazandı ne de yazılım konusunda iyi bir şey görebildiler... Kötü yatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…