Evet anlıyorum...
Bu forum ortamınındaki arkadaşların insanlarla iyicene dalga veyahut taştaş geçmeye başladığına inanıyorum. Arkadaşlar ne meslek yapıyorsunuz ne kadar kazanıyorsunuz bilmiyorum çok da umurumda değil ama bu para herkese akmıyor maalesef.
Adam asgari ücrete çalışıp beş altı ayda kenara para koyup iyi bir sistem alıp oyun oynamak istiyor bu kadar basit. Herkes ister 5080'im olsun 5090'ım olsun ama olmuyor. Buraya gelipte "10k fazla diye savundular ama o paraya gelen özelliği değer artışını hesap etmediler" demen saçmalığın daniskasıdır. O zaman 5070 Ti almak yerine üstüne para ekleyip 5090 alsaydın 3 katına çıktı fiyatları satsan araba alırdın var mı böyle mantık dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum.
Tamam teknoloji en çok NVIDIA'da, en iyi teknoloji NVIDIA'da, en çok NVIDIA teknoloji çıkartıyor hepsini biliyoruz neyin hikayesini anlatmaya devam ediyorsunuz bende bunu anlayamıyorum. Çok basit mantık para varsa alırsın yoksa alternatifini alırsın, ben 5070 Ti performansı veren kartı 5070 parasına almayı tercih ettim üstüne ekleyebilecek 15k param yoktu bitti gitti. Aradaki fark bu kadar ufak bir miktarsa birileri farkı ödeseydi de NVIDIA alsaydık bizde...
Hala daha yok AMD alanlar ağlıyor, yok efendim şu özelliği daha iyi bu özelliği daha gelişmiş. Bırakın şu ayakları aptal yok karşınızda kendinizi tatmin etmeyi de bırakın en iyisi sizde, en çok siz kâr ettiniz anladık.
Vallaha billaha illallah ettim şu muhabbetlerden. Mızırdanmayı bırakın artık parası bol olan 5070 Ti aldı, parası olmayan 9070XT bu kadar basit. Don lastiği gibi uzatmanın mânası yok.