user44 35
Başarılı
Arada 10k fark olduğu dönem o paraya DDR5 64 GB RAM geliyordu. 5070 Ti yerine 9070XT aldım arta kalan para ile 7K'ye 64 GB RAM aldım zamanında. Bu mantıkla bakarsak AMD alanlar karda. O zamanın 10K'sı ile şimdinin 10K'sı bir değil bilgisayar piyasasında.![]()
Ben daha fazla yorum yapmayacağım çünkü gelen yanıtlar aşırı ironik. Fiyata bakılmaksızın teknik olarak yorum yapacakmışız. Arkadaşım kimse kart teknoloji olarak eziyor üçe beşe katlıyor demedi. Arada uçurum olmasına rağmen ham performansta neredeyse 5080'e denk bir kartı 20-30k ucuza alındığını ve bunun ülkemiz şartlarında mantıklı olduğunu savunuyoruz. Gelmiş bana DLSS açarsan 70 Ti daha iyi deneyim verir diyor.
Ürün alırken fiyatına bakmıyorlar sanırım anladığım kadarıyla. O kadar durumunuz iyiyse bu konuda işiniz yok zaten 5090 alın kullanın. Parasını en dengeli şekilde kullanmak isteyen, bilgisayarı sadece oyun oynamak için kullanan adama 20-30k fark ver 70 Ti al diyemezsin.
Komik olan durum fiyatlar aynı olsa AMD kimse almasın sonuna kadar savunun. Şu aradaki fiyat farkına bakıyorum hala babalarının şirketi gibi savunma derdindeler. Parası olan alsın kardeşim mesele bu kadar. Güncel durumda bu fiyat farkı varken fiyattan bağımsız olarak değerlendiremezsiniz bunu.
Son düzenleme: