Detaylar
Kim cevapladı?Türkiye'de Garanti bankasının AMEX kartı var bir bakabilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum hatta 1 sene önce iptal bile ettirdim. Türkiyede çoğu yerde geçmiyor. Geçen yerlerde de bazen hata veriyor. Türkiyede millet alışmış Mastercard'a Visa'ya.Başvursam. Alabilir miyim? Alınması zor bir kart mı? Ve diğer kartlara göre ne farkı var.
Türkiye'de Garanti Bankası'nın amex kartı var bir bakabilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum hatta 1 sene önce iptal bile ettirdim. Türkiye'de çoğu yerde geçmiyor. Geçen yerlerde de bazen hata veriyor. Türkiye'de millet alışmış Mastercard'a Visa'ya.
Almak gereksiz mi yani?
Mastercard ve visa harici türkiyede kart almayın. Hatta bütün dünyada alışveriş yapabilmeniz için Mastercard ve visa şart oluyor.
Mastercard ve Visa harici Türkiye'de kart almayın. Hatta bütün dünyada alışveriş yapabilmeniz için Mastercard ve Visa şart oluyor.
Peki bu Kart'ın gerçeği nasıl? Garanti BBVA'nın resmi Kart'ı mı?
AMEX'in klasik kartını da veriyorlar garanti temalı amex te veriyorlar. Benim kullandığım garanti temalı olandı.Peki bu Kart'ın gerçeği nasıl? Garanti BBVA'nın resmi Kart'ı mı?
Ayrıca türkiyede garanti harici amex ve unionpay kart veren banka yok.
Amex'in klasik kartını da veriyorlar garanti temalı amex te veriyorlar. Benim kullandığım garanti temalı olandı.
Ayrıca Türkiye'de garanti harici amex ve unionpay kart veren banka yok.
Garanti temalı ile garanti teması olmayan Kart'ın farkı ne?
Aynı kart fark yok. Siz tasarımı için mi AMEX kart alacaksınız ki? Kart karttır hocam çok takılmayın. Ben AMEX tavsiye etmiyorum kullanmış biri olarak ama siz AMEX alacaksanız saygım sonsuz alabilirsiniz. Sormak istediğiniz başka soru varsa sorun hocam burdayım.Garanti temalı ile garanti teması olmayan Kart'ın farkı ne?
Aynı kart fark yok. Siz tasarımı için mi amex kart alacaksınız ki? Kart karttır hocam çok takılmayın. Ben amex tavsiye etmiyorum kullanmış biri olarak ama siz amex alacaksanız saygım sonsuz alabilirsiniz. Sormak istediğiniz başka soru varsa sorun hocam buradayım.
Bu hayatta bazı şeyleri denemek lazım. Hayat bu. İki dakika sonra ne olacağı belli değil. Ben ömrümün yetti yere kadar. Denemek istiyorum bazı şeyler. Bu Kart'ı alınca zararlı çıkma ihtimalimiz var mı? İşte çalışmıyorum. Hiçbir mesleğim yok. Verirler mi acaba?
AMEX'in üyelik ücretleri çok yüksek. Çoğu pos cihazında çalışmayan bir kart.
Yeni konular
-
-
i5-12400F, Thermalright Assassin Spirit 120 V2 Plus ile 73 derece normal mi?
- berkayaktas823
-
-
-
-
-
-
-