Bu hayatta bazı şeyleri denemek lazım. Hayat bu. İki dakika sonra ne olacağı belli değil. Ben ömrümün yetti yere kadar. Denemek istiyorum bazı şeyler. Bu Kart'ı alınca zararlı çıkma ihtimalimiz var mı? İşte çalışmıyorum. Hiçbir mesleğim yok. Verirler mi acaba?
Zararlı çıkmazsın da ama visa kadar fazla yerde geçmiyor onu bilin ilk önce. Onun haricinde kartı çıkartırabilirsiniz. Kullanmazsanız en fazla iptal edersiniz hocam ne olacak.

Amex Türkiye'de çok yaygın değil zengin gözükmek isteyen veya harbiden zengin insanların kullandığı bir kart. Sıradan bir kredi kartı bile Amex'in giriş seviyesi kartından daha iyidir emin ol. Amex alacaksan Platinum versiyonunu alman daha iyi olur onunda yıllık ücreti çok pahali zaten. Sürekli seyahat eden, araç kiralayan, otellerde konaklayan birisiysen amex Platinum iyi. Ama yok, normal memursan, özel sektörde normal bir işteysen, evden işe işten eve bir hayat sürüp senede 1 kere tatile, seyahate gidiyorsan amex kart kullanmak gereksiz. Zengin gözüktüğünü düşünüp almak istiyorsan amex alma yani.