Vay arkadaş ne geç kalmaymış. Yahu foruma baktım, olmadığını gördüm ve geç olduğu bilerek yaptım. Bu forumda olan herkes gündemi takip etmiyor. Komşumuz bile olmayan ülke, konu üzerinden 1 hafta geçse ne olur olmasa ne olur. Şuan öğrenen de "yok artık" diyecek, olaya tanık olan bile "yok artık" diyecek. Tamam 1 hafta kadar süre az değil ama 1 ay kadar da değil.

Bu olaya ithafen hemen “ABD çöküşü başlıyor, ABD çöküyor” gibi şeyler konuşulmaya başlandı. ABD hiçbir zaman kendi içerisinde sorunları tam çözülmüş değildi ve çözülmeyecek de; ABD böyle bir ülke. ABD kolay kolay çökmez; heriflerin binlerce nükleer füzesi, binlerce teknoloji şirketi var. Bir zenci birini öldürdü, bir üniversite öğrencisi Charlie Kirk'ü öldürdü diye ABD çökmez. Çökseydi, Kennedy suikastından sonra çökerdi.
Sadece ABD değil bugünün süper güçleri artık kolay kolay çökmez. ABD Çin Rusya

Bunu dediğimden dolayı banlanabilirim fakat beyazların yaşam hakkı siyah ve diğer ırklarınki kadar önemli olmalı. Bu cinayette o metrodaki herkes siyahiydi ve çoğunun suç geçmişi kabarıktı. Ayrıca orada oturan siyahi kadın bir hakimdi ve diğer siyahilerin affına karar veren kişiydi.

Çünkü iki ülke de aynı kişiler tarafından yönetiliyor ve suçlular kesinlikle içeri alınmıyor.
Ve tüm katiller kendi ülkesinin vatandaşları tarafından "sevilmeyen ırk" olarak nitelendirilen kişiler...

Yanlış anlaşılma olmasın siyahi insanlara herhangi bir şekilde nefret duymuyorum. Siyahi dostlarım var.

Bunu dediğimden dolayı banlanabilirim fakat beyazların yaşam hakkı siyah ve diğer ırklarınki kadar önemli olmalı. Bu cinayette o metrodaki herkes siyahiydi ve çoğunun suç geçmişi kabarıktı. Ayrıca orada oturan siyahi kadın bir hakimdi ve diğer siyahilerin affına karar veren kişiydi.
Oda ayrı bir komedi. Siyahilerde hemen şey demiş: "Beyazlar zaten siyahları suçlamak için sürekli bir şey arıyor." Ulan, ne alakası var? Adam suçlu, suçlu. Video kaydı var, adam suçlu. Bunun beyazı, siyahı, asyalısı, Çan çin çonlusu yok. Suçlu suçludur. Bu Amerikan halkı beni bitiriyor arkadaş ya.

Katılmıyorum orada anayasal haklar hukukun temelleri önceden atılmış ister küfür et istersen dava et haklı çıkarsan o adam koltukta kalamıyor.
Aynen. Katili serbest bırakan kadın avukatlık sınavını geçmemiş bile. 14 kez suç işleyen bir katil sokata dolaşıyor. Dünya sandığın gibi bir yer değil.