LA Knight 41 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.649 Çözümler 16 Beğeniler 2.972 44 dakika önce #31 Sonuç: En iyi senaryodan sene sonu dolar 50 TL, 2027'de dolar 60 TL.
S Surface Area 29 Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.066 Makaleler 3 Beğeniler 3.382 42 dakika önce #32 ProfTech dedi: Aklima takilan bir şey yok istersen konu acip aklina gelen her seyi anlat bizde ogrenmis oluruz. Durumdan memnun veya degilim ne fark eder ben devlet degilim. Genişletmek için tıkla... Yazıp yazıp siliyorum dediğin için fikrini merak ettim sadece hocam. Şu an konu açacak seviyede değilim, daha yarın var çünkü. LA Knight dedi: Sonuç: En iyi senaryodan sene sonu dolar 50 TL, 2027'de dolar 60 TL. Genişletmek için tıkla... Bunun USD kuru ile pek alakası yok. CAATSA bizim Savunma Sanayi'deki faaliyetlerimizi kısıtlayan bir etkendi. Tabii CAATSA'nın kalkması ülkemizde ekonomik açıdan olumlu bir hava yaratabilir ama dediğim gibi bu kısıtlamanın ana odağı Ekonomi değil.
ProfTech dedi: Aklima takilan bir şey yok istersen konu acip aklina gelen her seyi anlat bizde ogrenmis oluruz. Durumdan memnun veya degilim ne fark eder ben devlet degilim. Genişletmek için tıkla... Yazıp yazıp siliyorum dediğin için fikrini merak ettim sadece hocam. Şu an konu açacak seviyede değilim, daha yarın var çünkü. LA Knight dedi: Sonuç: En iyi senaryodan sene sonu dolar 50 TL, 2027'de dolar 60 TL. Genişletmek için tıkla... Bunun USD kuru ile pek alakası yok. CAATSA bizim Savunma Sanayi'deki faaliyetlerimizi kısıtlayan bir etkendi. Tabii CAATSA'nın kalkması ülkemizde ekonomik açıdan olumlu bir hava yaratabilir ama dediğim gibi bu kısıtlamanın ana odağı Ekonomi değil.
ProfTech 41 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.139 Çözümler 3 Beğeniler 1.772 40 dakika önce #33 Surface Area dedi: Yazıp yazıp siliyorum dediğin için fikrini merak ettim sadece hocam. Şu an konu açacak seviyede değilim, daha yarın var çünkü. Bunun USD kuru ile pek alakası yok. CAATSA bizim Savunma Sanayi'deki faaliyetlerimizi kısıtlayan bir etkendi. Tabii CAATSA'nın kalkması ülkemizde ekonomik açıdan olumlu bir hava yaratabilir ama dediğim gibi bu kısıtlamanın ana odağı Ekonomi değil. Genişletmek için tıkla... Yarinin yokmuscasina anlat o halde korkma bir sey olmaz.
Surface Area dedi: Yazıp yazıp siliyorum dediğin için fikrini merak ettim sadece hocam. Şu an konu açacak seviyede değilim, daha yarın var çünkü. Bunun USD kuru ile pek alakası yok. CAATSA bizim Savunma Sanayi'deki faaliyetlerimizi kısıtlayan bir etkendi. Tabii CAATSA'nın kalkması ülkemizde ekonomik açıdan olumlu bir hava yaratabilir ama dediğim gibi bu kısıtlamanın ana odağı Ekonomi değil. Genişletmek için tıkla... Yarinin yokmuscasina anlat o halde korkma bir sey olmaz.
LA Knight 41 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.649 Çözümler 16 Beğeniler 2.972 37 dakika önce #34 Surface Area dedi: Bunun USD kuru ile pek alakası yok. CAATSA bizim Savunma Sanayi'deki faaliyetlerimizi kısıtlayan bir etkendi. Tabii CAATSA'nın kalkması ülkemizde ekonomik açıdan olumlu bir hava yaratabilir ama dediğim gibi bu kısıtlamanın ana odağı Ekonomi değil. Genişletmek için tıkla... ABD bize bir tek CAATSA yaptırımı mı yapıyor hoca?
Surface Area dedi: Bunun USD kuru ile pek alakası yok. CAATSA bizim Savunma Sanayi'deki faaliyetlerimizi kısıtlayan bir etkendi. Tabii CAATSA'nın kalkması ülkemizde ekonomik açıdan olumlu bir hava yaratabilir ama dediğim gibi bu kısıtlamanın ana odağı Ekonomi değil. Genişletmek için tıkla... ABD bize bir tek CAATSA yaptırımı mı yapıyor hoca?
S Surface Area 29 Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.066 Makaleler 3 Beğeniler 3.382 28 dakika önce #35 ProfTech dedi: Yarinin yokmuscasina anlat o halde korkma bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Anlamadın herhalde hocam, yarın (8 Temmuz 2026) NATO zirvesinin ikinci ve son günü. "Yarın" derken bunu kastettim. Bi'şeyden korktuğum yok. LA Knight dedi: ABD bize bir tek CAATSA yaptırımı mı yapıyor hoca? Genişletmek için tıkla... Başka ne yaptırımı uyguluyor hoca, söyle bizim de haberimiz olsun. CAATSA'ya bağlı NDAA var bi'de ama aynı sektörü etkiliyor ikisi de ne de olsa... Son düzenleme: 21 dakika önce
ProfTech dedi: Yarinin yokmuscasina anlat o halde korkma bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Anlamadın herhalde hocam, yarın (8 Temmuz 2026) NATO zirvesinin ikinci ve son günü. "Yarın" derken bunu kastettim. Bi'şeyden korktuğum yok. LA Knight dedi: ABD bize bir tek CAATSA yaptırımı mı yapıyor hoca? Genişletmek için tıkla... Başka ne yaptırımı uyguluyor hoca, söyle bizim de haberimiz olsun. CAATSA'ya bağlı NDAA var bi'de ama aynı sektörü etkiliyor ikisi de ne de olsa...