Detaylar
Kim cevapladı?Sorun bitmiyorrr
Yetkin
2 farklı görüşün bile bir araya gelemediği üniversitelere bakın tam bir rezalet! Bu insanlardan nasıl objektif bir şekilde bilim veya herhangi bir şeyi yapmasını bekleyebiliriz? İşte bu yüzden liseler ve özellikle üniversitelere her insan girememeli.
Filistine destek yürüyüşünü kim yaptı? yorum yapmak için yorum yapmayın.Dolaylı yoldan vatandaşları olduğu ülke tarafından doğan bir başka soykırımcı ülkeyi protesto ediyorlar, en doğal hakları, sonuçta onların vergileri kayış gibi gidiyor İsrail'e.
Türkiye'de yaşadığını varsayıyorum, en basitinden bir yürüyüş bile yapılamıyor, senin derdin yok mu?
Not: iki tarafı da desteklemiyorum.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Filistin destekçisi gruba saldırıyor dikkatli bakarsan barikatlarda Filistin bayrakları var."Bir grup 200 kadar Yahudi genç silahlarla Amerikan Üniversitelilere saldırdı ve vurdu" yazıyor videonun başlığında. Yahudi gençler tepki göstermiş katliamlarına karşı çıkan Amerikalılara.
Iki tarafi da desteklemiyorum, umurumda da degil. Ulkede ekonomik kriz ve multeci krizi varken neden umurumda olsun?Haklısın, bir ülkede soykırım uygulanması boş bir mesele.
2 farklı görüşün bir araya gelemediği derken aynı görüşte olmalarını mı savunuyorsunuz yoksa birbirlerine saygı göstermelerini mi?2 farklı görüşün bile bir araya gelemediği üniversitelere bakın tam bir rezalet! Bu insanlardan nasıl objektif bir şekilde bilim veya herhangi bir şeyi yapmasını bekleyebiliriz? İşte bu yüzden liseler ve özellikle üniversitelere her insan girememeli.
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
2 farklı görüşün bir araya gelemediği derken aynı görüşte olmalarını mı savunuyorsunuz yoksa birbirlerine saygı göstermelerini mi?
Tüm düşünceleri aynı olan bir topluluk ilerleyemez zaten. Saygı duymaları gerektiğini söylemek istemiştim.
Filistine destek yürüyüşünü kim yaptı? Yorum yapmak için yorum yapmayın.
Not: İki tarafı da desteklemiyorum.
Filistine destek veren insanlar tarafından yapıldı.
Ek bir bilgi vereyim, iktidar tarafından da oy alma amacıyla durdurulmadı, zira ondan birkaç zaman önce taksimde de benzeri bir eylem yapıldı ama sonunu biliyorsundur belki, boş yorum yapmak için yorum yapmadan önce yaşadığın ülkede dönen olayları bil.
Not: Masum çocukları, halkı öldüren hiçbir tarafı desteklemiyorum.
Bu avrupalılar ve amerikalılarda bir garip. Hem onları sömürüyorsun, gizliden destek veriyorsun, sonra hiçbir şey olmamış gibi ahlaksızca tepki veriyorsun nice tiyatro.
Dostum gazze toz duman oldu ne anlatıyorsun acaba ?Dalga dalga yayılıyor küresel intifada. Biz bunun Orta Doğu halklarında olmasını beklerken, ne kadar garip ki Avrupa ve Amerika kıtasında oluyor. Eninde sonunda Yahudi-İngiliz küresel medeniyeti yıkılacak. Hala 300 km2lik Gazzeyi bile düşüremediler. Yahudi içi havayla doldurulmuş bir balondan ibaret. Yakında patlar.
300 km2lik yer zaten. Gelimiş savaş uçaklarıyla küçücük yeri bombalamak ve tozu dumana katmak maharet değil. Binlerce askerini kayıp verdiğini biliyoruz. Sadece kendi açıkladıkları-azalttıkları- kayıplar bile 2500 civarında. Gerisini sen düşün. Üstelik daha asıl merkez Refah'a operasyon başlamadı. Gazze'nin kuzeyinden daha fazla zorlanacaklar orada. Her gün İsrail'in şehirlerinde Netenyahu hükümetine karşı istifa etmesi için protestolar düzenleniyor. Baskı artarsa yakında savaş suçlusu bile ilan edilebilir. Yıkılan şehirler tekrar onarılır, ölen insanların yerine yenileri doğar. Peki İsrailin yerle bir olmuş imajını kim düzeltecek?Dostum gazze toz duman oldu ne anlatıyorsun acaba ?
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı