Türkiye hem işletici hem sahibi. Son söz Türkiye'de. Eğer dediğiniz gibi olsa, İran'ı vururken uçaklar İncirlik'ten kalkardı; ABD o kadar tanker uçağı zahmetine girmezdi. Acil bir durum olmuştur, inmiştir; normal geldi bana. Hâlâ savaşın dışındayız.
Türkiye hem işletici hem sahibi son söz Türkiye de eğer dediğiniz gibi olsa İran'ı vururken uçaklar incirlikten kalkardı ABD o kadar tanker uçağı zahmetine girmezdi acil bir durum olmuştur inmiştir normal geldi bana hala savaşın dışındayız.
Hayır, demek istediğimiz şey aynı zaten; acil durumda indiğini söylüyorum ben de. Acil durumda indiremezsin diyebilecek durumda mı ki Türkiye? O kadar değil bence.
Hayır, demek istediğimiz şey aynı zaten; acil durumda indiğini söylüyorum ben de. Acil durumda indiremezsin diyebilecek durumda mı ki Türkiye? O kadar değil bence.
Türkiye o kadar zayıf bir ülke değil; kendi üslerini kullandırma konusunda boyun eğmedi ve savaşın dışında kaldı. Ama uçağa inme yetkisi vermemek müttefik ruhuna aykırı, her ne kadar ABD'nin üvey evladı olsak da.
Zamanında her dediklerini yaptık. Halen yapıyoruz. Yapmazsak neler olacağını da biliyoruz. NATO üyesiyiz. Bence bunlar yeterli benim böyle düşünmem için.