Tamam aitte işleticisi ABD değil mi? Adamlar uçak indirmek istediğinde kim indiremezsin diyebilir :D ?
Türkiye hem işletici hem sahibi. Son söz Türkiye'de. Eğer dediğiniz gibi olsa, İran'ı vururken uçaklar İncirlik'ten kalkardı; ABD o kadar tanker uçağı zahmetine girmezdi. Acil bir durum olmuştur, inmiştir; normal geldi bana. Hâlâ savaşın dışındayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye hem işletici hem sahibi son söz Türkiye de eğer dediğiniz gibi olsa İran'ı vururken uçaklar incirlikten kalkardı ABD o kadar tanker uçağı zahmetine girmezdi acil bir durum olmuştur inmiştir normal geldi bana hala savaşın dışındayız.

Hayır, demek istediğimiz şey aynı zaten; acil durumda indiğini söylüyorum ben de. Acil durumda indiremezsin diyebilecek durumda mı ki Türkiye? O kadar değil bence.

Hayır, demek istediğimiz şey aynı zaten; acil durumda indiğini söylüyorum ben de. Acil durumda indiremezsin diyebilecek durumda mı ki Türkiye? O kadar değil bence.
Türkiye o kadar zayıf bir ülke değil; kendi üslerini kullandırma konusunda boyun eğmedi ve savaşın dışında kaldı. Ama uçağa inme yetkisi vermemek müttefik ruhuna aykırı, her ne kadar ABD'nin üvey evladı olsak da.