@technoimam 10 lafından 9'u kızlara tecavüz etmiyorum :rofl: Suriler de senin dediğini söylüyor, Surilerin arasında da böyle olanlar var. Boş boş konuşma, bir yere kaçak gidiyorsan diğer kaçaklardan farkın yok. İstenmediğin yere gidecek kadar da omurga sorunların var demektir.

Ben kaçak girmiyorum iltica ile yasal olarak başvuru yapmayı planlıyorum.

Ekran Resmi 2024-02-17 13.00.24.webp

Başlıkta ve konuda kaçak gitmeyi sormuşsunuz, ona cevap veriyoruz.

@technoimam 10 lafından 9'u kızlara tecavüz etmiyorum :rofl: Suriler de senin dediğini söylüyor, Surilerin arasında da böyle olanlar var. Boş boş konuşma, bir yere kaçak gidiyorsan diğer kaçaklardan farkın yok. İstenmediğin yere gidecek kadar da omurga sorunların var demektir.

Eki Görüntüle 19463

Gidiş kaçak ne yapalım vize verilmiyor gidince iş yasala dönecek.

Şükür edilecek bir durum kalmadı artık.

Her şeyiniz tam takır gitseniz bile ülkenize geri dönmeyeceğinizi düşünerek almıyorlar ülkeye.

Bence halen iyi bir ülkede yaşıyoruz. Ne kadar sıkıntı olsa da gayetde yaşanılabilir bir ülkede yaşıyoruz. Sığır gibi ABD sınırına hücum edersek suriyelilerden farkımız ne?

Bu durumla ilgili birkaç kötü şey duydum. Meksika Kartelleri birbirlerine mesaj yollamak için kaçak göçmenleri yakalayıp işkence etmiş birkaç kere. Alınacak bir risk değil bence. ( Kesin doğru olup olmadığını bilmiyorum internette duyduydum. )