Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
AMOLED yaniginin temel sebeplerinden birisi sicaklik, sicakligi da arttiran sebeplerden birisi parlaklik cunku piksel basina dusen gucu arttirmis oluyorsun dogru orantili.
Guilty Conscience
Üstün
Always on Display'de ekran yanığı olmuyor, yazılım önlüyor. Parlaklığını etki ettiğini zannetmiyorum ama yine de aklıma takıldı. Parlaklık AMOLED yanığına etki eder mi?
Yüksek parlaklık etki eder, etki etmese bile ömrü kısaltır.
AMOLED yaniginin temel sebeplerinden birisi sicaklik, sicakligi da arttiran sebeplerden birisi parlaklik cunku piksel basina dusen gucu arttirmis oluyorsun dogru orantili.
Riske değmez belki yeni modellerde sıkıntı olmaz da A32'de bilemedim.
Yüksek parlaklık etki eder, etki etmese bile ömrü kısaltır.
Always on displayden kaynaklı yanık gördünüz mü hiç? @BerkayZ87,
Always on Display'de ekran yanığı olmuyor, yazılım önlüyor. Parlaklığını etki ettiğini zannetmiyorum ama yine de aklıma takıldı. Parlaklık AMOLED yanığına etki eder mi?
Sadece ömür kısaltır. Isınmadığı sürece Çin malı dandik panel kullanmıyorsan AMOLED yanığı olmaz.
OLED yanığı bende oldu maalesef telefonun ortasında 17:54 yazıyor şu anda ama ara ara kaybolup geri geliyor çözemedim tam.Always on Display'de ekran yanığı olmuyor, yazılım önlüyor. Parlaklığını etki ettiğini zannetmiyorum ama yine de aklıma takıldı. Parlaklık AMOLED yanığına etki eder mi?
OLED yanığı bende oldu maalesef telefonun ortasında 17:54 yazıyor şu anda ama ara ara kaybolup geri geliyor çözemedim tam.
Benim annemin eskiden kullandığı S7 Edge telefonda da vardı sürekli klavye gözüküyordu.
Ben yanık derken always on display kaynaklı yanıkları demiştim.
Sadece ömür kısaltır. Isınmadığı sürece Çin malı dandik panel kullanmıyorsan AMOLED yanığı olmaz.
A32'de sıkıntı olacağını zannetmiyorum dünyanın en iyi panellerini üretenlerinden biri.
- Makaleler
- 50
Yazilimsal koruma yok ise evet, gordum. Guncel modellerde var mi yok mu bilmiyorum, bayagidir takip etmiyorum.Always on displayden kaynaklı yanık gördünüz mü hiç? @BerkayZ87,
OLED yanığı bende oldu maalesef telefonun ortasında 17:54 yazıyor şu anda ama ara ara kaybolup geri geliyor çözemedim tam.
Always on display modunda iken bazen buga giriyor ve telefon pikselleri kaydırmıyor sonra ortaya bu çıkıyor. Aynısı S7 Edge telefonuma da olmuştu. Pikselleri kaydırmıyorsa sıkıntı. Bence AOD kapatın gitsin.
Yazilimsal koruma yok ise evet, gordum. Guncel modellerde var mi yok mu bilmiyorum, bayagidir takip etmiyorum.
A32 2021'de alınıyordu ve koruma var. Epeydir var da parlaklık kısmını her zaman %70 (AOD ayarlamaları ekranında 4 parlaklık ayarı ve otomatik ayarlama ayarı var) yapmakla yapmamak arasındaydım. AOD koyduğum bazı şeylerde parlaklığı arttırmak iyi oluyor.
Aod özelliğini aylarca kullandım hocam normal modda sıkıntı olmuyor güncel telefonlarda kullanabilirsiniz. Parlaklık kısmında riske girmeyeceğim.Always on display modunda iken bazen buga giriyor ve telefon pikselleri kaydırmıyor sonra ortaya bu çıkıyor. Aynısı S7 Edge telefonuma da olmuştu. Pikselleri kaydırmıyorsa sıkıntı. Bence AOD kapatın gitsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-