Always on Display'de ekran yanığı olmuyor, yazılım önlüyor. Parlaklığını etki ettiğini zannetmiyorum ama yine de aklıma takıldı. Parlaklık AMOLED yanığına etki eder mi?
Always on Display'de ekran yanığı olmuyor, yazılım önlüyor. Parlaklığını etki ettiğini zannetmiyorum ama yine de aklıma takıldı. Parlaklık AMOLED yanığına etki eder mi?
Benim annemin eskiden kullandığı S7 Edge telefonda da vardı sürekli klavye gözüküyordu.
Ben yanık derken always on display kaynaklı yanıkları demiştim.
Always on display modunda iken bazen buga giriyor ve telefon pikselleri kaydırmıyor sonra ortaya bu çıkıyor. Aynısı S7 Edge telefonuma da olmuştu. Pikselleri kaydırmıyorsa sıkıntı. Bence AOD kapatın gitsin.
A32 2021'de alınıyordu ve koruma var. Epeydir var da parlaklık kısmını her zaman %70 (AOD ayarlamaları ekranında 4 parlaklık ayarı ve otomatik ayarlama ayarı var) yapmakla yapmamak arasındaydım. AOD koyduğum bazı şeylerde parlaklığı arttırmak iyi oluyor.
Always on display modunda iken bazen buga giriyor ve telefon pikselleri kaydırmıyor sonra ortaya bu çıkıyor. Aynısı S7 Edge telefonuma da olmuştu. Pikselleri kaydırmıyorsa sıkıntı. Bence AOD kapatın gitsin.