Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Sonrası erişim engeli.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Ya bu Discord deprem zamani ne kadar ise yaradi biliyor musun sen herhangi bir olayda guzel bir toplulugun olusmasini saglayan en iyi uygulamalardan birisiydi.Discord kullanıyordum ama kapatıldıysa umurumda değil. Uygulamanın kapanması çözüm değil, fakat Discord, bu tür işler için sunucu veya topluluk oluşturmanın en kolay olduğu ve herkesin girebildiği bir platformdu. Yine de kapatılması iyi olmuş.
Mustafa Karakoç
Uzman
Valla arkadaşlar, bunu devlete söyleyin, bana değil. Ben kendim için konuşuyorum, Discord kapatıldı geri açın falan diye uğraşmam. Güzel arkadaşlarımla Skype kullanır, yine konuşurum. Zaten umurumda olan bir olay değil. Dediğim gibi, kapatılması çözüm değil ama şahsen çok da umursamıyorum.Bu işleri Telegramda, Skype üzerinde, Whatsapp üzerinde bile yapabilirler. Discord'un kapatılması iyi falan olmadı, yakında SMS kullanmaya geçeceğiz herhalde.
İşe yarasın da açarlar geri zaten
Ben Instagram'a clodflare ile giriyordum.
Ben Instagram'a clodflare ile giriyordum.
- Makaleler
- 1
Ancak yaramayacağı bariz, n'apcaz?
Silco
Yetkin
Ne olduğunu bilmediğiniz VPN servislerine sarılmayın. Gerekirse ücretli kullanın. Kartlarınız, hesaplarınız çalınırsa üzülürsünüz.
Touch VPN güvenilir mi biliyor musun?
Hiç bilmiyorum. Ben alsaydım Kaspersky'dan alırdım ama. VPN servisi sunan başka bilindik bir şirket bilmiyorum.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-