Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARDAKK

Çalışkan
Yeni bir SSD aldım ana diskim olarak kullanmak için, flash belleğim yok o yüzden Windows kuramadım. Ben de diski klonladım fakat BIOS'taki ayarı değiştirsem de hala bilgisayar C diski üzerinden açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2. Tane Boot Manager var sistemde yer değiştirdik değişmesi gerekiyordu yine değişmemiş, bunu net çözmek için eski diski sökmeniz lazım.

Yeni diskten boot ederse o zaman eski diski diskpart ile sıfırlarsınız.
Disk yönetiminin görselini paylaşır mısınız?

1752690219361.webp

D diski yeni olan diskim.

Sistem şu an D diski üzerindeki Windows ile çalışıyor.

C diskini çıkarıp sistemi açıp bir deneyin bir problem çıkmazsa C diskini formatladığınızda D diski C olacaktır, olmazsa kendiniz harf değiştirip C yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bence siz sistemi açın ve C olan eski diskinizi biçimlendirin, sonra D diskinin harfini C yapın, klonlama başarılı olmuş zaten.

Bence siz sistemi açın ve C olan eski diskinizi biçimlendirin, sonra D diskinin harfini C yapın, klonlama başarılı olmuş zaten.
1752692775451.webp

Klonlama da sıkıntı yok fakat hala bilgisayarın D diski üzerinden açıldığını düşünmüyorum çünkü format kısmına basamıyorum C diskinde fakat D diskinde basabiliyorum.