Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Gördüğünüz gibi 11 konunun 6'sı Techolay içeriği ve bu bence bu kadar fazla gözükmesi rahatsız ediyor. Hani hiç gözükmesin demiyorum, ama biraz azaltılabilir.

1706256088575.webp

Artı 14 Eksi
Katılıyorum. Technopat'ta sevgili alinin paylaştığı kısım var Technopat diye küçük pencereli Techolay'da böyle bir şey yapılsa iyi olur du.

Açıkçası bu konuda herkes fikir belirtirse sevinirim ama gözükmesin dediğiniz haberleri daha sonra Webtekno, Shitdelete veya başka kaynaklardan alıp burada paylaşıyorsunuz. Bu haberleri artık biz yapıyorsak bence orada kullanıcıların önüne çıkmalı ki diğer kaynaklardan paylaşılmasın.

Katılıyorum. Technopat'ta sevgili alinin paylaştığı kısım var Technopat diye küçük pencereli Techolay'da böyle bir şey yapırsa iyi olur du.
Yanlışım yoksa Technopat'ta da site haberleri burada çıkıyordu.

Güncelleme: Çıkmıyormuş. Tamamdır. Gelen oya göre kaldırabiliriz ama bizdeki haberi başka kaynaktan görürsem onun için ayrı bir uyarı kuralı eklerim :LOL:

Açıkçası bu konuda herkes fikir belirtirse sevinirim ama gözükmesin dediğiniz haberleri daha sonra Webtekno, shitdelete veya başka kaynaklardan alıp burada paylaşıyorsunuz. Bu haberleri artık biz yapıyorsak bence orada kullanıcıların önüne çıkmalı ki diğer kaynaklardan paylaşılmasın.

Yanlışım yoksa Technopat'ta da site haberleri burada çıkıyordu.

Güncelleme: Çıkmıyormuş. Tamamdır. Gelen oya göre kaldırabiliriz ama bizdeki haberi başka kaynaktan görürsem onun için ayrı bir uyarı kuralı eklerim :LOL:

Abi sadece azaltmaya gidilmesi bile yeterli.

Webtekno gibi Instagram storylerinde paylaşılabilir haberler ve resimdeki bir bölme gibi bir yer yapılıp orada paylaşılabilir veya sağ kısımda yeni konular tarzında haberler de olabilir.

Dosya Ekleri

• 1706257463291.webp
    1706257463291.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 104
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.