Hangisi?

• Diğer ( Belirtin )

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Konuya cevap yazan herkese bir sorum var. Bu soruyu telefon veya bilgisayarınız ikisi de size gayet yeterli şekilde düşünerek mi cevapladınız? Yoksa tamamen birisinin diğerinden daha güçlü olması kararlarınızı mı değiştirdi? Elinizde ki güçsüz cihaz diğerinden daha güçlü olsa kararınız yine değişir miydi? Mesela elinizde çöp bir bilgisayar yerine çok güçlü ve güzel bir bilgisayar olsa veya çok güzel ve kaliteli bir telefon olsa fikriniz değişir miydi?

Ağlayacağım şimdi. 🥺🥺 bilgisayarım değil de telefonumu kimse alamaz. 😂

O pembe hello kitty veya ayıcık kılıflı telefonunuz elinizden gidince ki tepkinizi merak ediyorum şahsen :D. Bana tamamen içinde ki anı veya veriden çok tamamen telefon küçük ve tatlı olduğu için düşüncesi geldi aklıma.

O pembe hello kitty veya ayıcık kılıflı telefonunuz elinizden gidince ki tepkinizi merak ediyorum şahsen :D. Bana tamamen içinde ki anı veya veriden çok tamamen telefon küçük ve tatlı olduğu için düşüncesi geldi aklıma.
Pembe Hello Kitty ya da ayıcık kılıflı değil telefonum. 😂 😂 😂 Astronotlu. 🚀💜

Doğrudan bilgisayar, madalyonun diğer tarafından da telefon. Bilgisayar da çok önemli 2 faktörlü doğrulamalar hep telefonda :).

Hangisi sizin için daha önemli? Biri olmasa diğeri ile de idare edebilir misiniz?

Bilgisayar olmadan idare edilir de aktif ve sorumluluk alması gereken biri için telefon olmazsa olmazdır, özellikle kurumsalda veya uluslararası köklü firmada çalışanlar telefona bağımlı durumda gecenin bir vakti çalışan arayıp; " müdürüm, amirim, şefim ben istifa etmek istiyorum" diyebilir. Amir akşam arayıp " şu kişiyi işten çıkarın" veya " şu tesisteki çalışanları başka kuruma yönlendirin" diyebilir. Bunlar çok anlık olan şeyler olduğu için telefon benim gözümde daha değerli.
Bilgisayarda internet, oyun, program vb. şeylere giriyorsun telefonda bazı mecburi şeyleri yapmak zorundasın yapmadığın sürece hayatını olumsuz yönde etkiler.