Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
17
1754943517723.webp

Şunun gibi yani. Bence güzel olurdu, peki ya sizce? Madem ana sayfaya düşmüyor, o zaman konu dışı kategorisindeki konulara buradan daha kolayca erişebilmemiz daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Artı 37 Eksi
Ha teknik konuya destek azalir muhabbeti doğru mu? Olabilir, millet bos sohbeti cok seviyor (ben de) yani aktiflik oraya kayar ama bir sey de saatlerce konuşulmaz neticede. Drama cok severim, sapiklar falan böyle garip konular açsın biz de linçleyelim :p

Son düzenleme:
Teknik destek konularının aktifliğinin azalacağını düşünmüyorum. Orada duran belli, durmayan belli.
Güzel öneri, eline sağlık.
Aslinda ara sira normalde teknik destek konularina yazmayan uyelerin bazen kategoriye ve diger uyelere yardimci oldugunu goruyorum. Konu Disi kategorisi temel olarak bir bolume ayrilirsa uyeler oraya daha fazla katilim saglayacaktir. Tabii bu benim varsayimim. Dogru olmasi gerekmiyor. O yuzden konu disi olarak ayri bir bolum gelecekse ana menude, teknik destek icin de aynisi uygulansin. Bu sayede durum dengelenmis olur.

Çok mantıklı bi o kadar Teknoloji için kullananda var bi o kadarda Teknoloji için kullanmayanda var.

Esasında öneri mantıklı. Ancak teoride bu tarz sitelerin çalışma mantığında; "Konu Dışı" istenmeyen bir bölümdür. Bu yüzden kullanıcının web siteyi ilk yüklediği anda görmesi amaçlanmaz. En sona, sayfanın en altına vs. konur. En üste bir tab şeklinde konulursa; bu, sitenin UX mantığında ciddi bir değişiklik anlamı taşır. Hani "Anlık Soru/Cevap" veya "Hızlı Soru/Cevap" tarzı bir isim değişikliği olsa nasıl olurdu diye düşündüm bi an. Tabii buna yönetim karar verir.