CS net yalan. Pacman'i okurken içten bir güldüm. Diğerleri hakkında pek bilgim yok ama muhtemelen gene çoğu doğru değildir.

Hayır şunu anlamıyorum. Diyelim ki hepsi doğru. CS'de teröristler ölürken Allahu Ekber diye bağırıyor, Guitar Hero'da Allah yazısı üzerinde dans ediliyor, PACMAN kapalı kadınlar cart curt. Şu oyunları aranızda benim kadar oynayan yoktur, müslümanım, terörist değilim. Yani birkaç çürük elma çıkmış olabilir aradan ama genele yaymak ne kadar mantıklı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Twitter'da gezinirken aşağıdaki resmi gördüm. Altında da AA logosu vardı. Bir araştırayım dedim, hakikaten 2016 yılında böyle bir yazı paylaşmışlar.

Eki Görüntüle 74126

Özellikle CS için konuşmam gerekirse, betasından beri oynarım. Hiç öyle ölünce abuk subuk konuşmaları bilmem.

Guitar Hero'yu da çıktığı zamandan beri oynarım. Hiç Allah ibaresi üzerinde dans edildiğini bilmem.

Pacman içinse diyecek bir şey bulamıyorum. Aşağıya haberin linkini bırakıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum. Sanki çok dikkatli bir şekilde bazı şeyleri bizim kafamıza işliyorlarmış gibi geliyor bana.

Sosyal medya bitti şimdi de oyunlara mı dadanmaya başlandı. :D muz cumhuriyetinde yaşıyoruz gerçekten.

Arkadaşlar selam. Twitter'da gezinirken aşağıdaki resmi gördüm. Altında da AA logosu vardı. Bir araştırayım dedim, hakikaten 2016 yılında böyle bir yazı paylaşmışlar.

Eki Görüntüle 74126

Özellikle CS için konuşmam gerekirse, betasından beri oynarım. Hiç öyle ölünce abuk subuk konuşmaları bilmem.

Guitar Hero'yu da çıktığı zamandan beri oynarım. Hiç Allah ibaresi üzerinde dans edildiğini bilmem.

PACMAN içinse diyecek bir şey bulamıyorum. Aşağıya haberin linkini bırakıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum. Sanki çok dikkatli bir şekilde bazı şeyleri bizim kafamıza işliyorlarmış gibi geliyor bana.

Oyunlarda ki her sahneyi ciddi ciddi incelemişler mi ya?

1723642192958.webp

Counter-Strike'i betayken oynamaya başladım kesinlikle boyle bir şey olmadi. Pacmanin yedigi carsafli kadin degil yerdeki nokta carsafli kadinsa eger onlar pacmani kovalayip olduruyorlar. %90'i yalan bir haber. Allah belalarini versin kendigi kazdiklari cukura gomsunler bunlari inşallah.

Tüm saydıkları oyunların islamafobiye karşı bilgilendirmek için dergisini basmışlardı etrafa.
Ben gençlik merkezi kütüphanelerin birinde buldum ve hiçbir şey yapamadım.
Kütüphane götürmeme izin vermedi.

Eki Görüntüle 74126

Pacman içinse diyecek bir şey bulamıyorum. Aşağıya haberin linkini bırakıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum. Sanki çok dikkatli bir şekilde bazı şeyleri bizim kafamıza işliyorlarmış gibi geliyor bana.

CS yalana o ses de bir topluluk sunucusuna ait idi CS 1.6 da.