Ben de gaza geldim hentai oyunlarında kart kasacam. Oyun da haram kart kasıp beleş para almak ta haram (!)

Pac-Man hakkında yazdıklarını görünce bittim ben. Kaç senelik oyundaki büyük sırrı çözmüşler. :rofl:

Müslümanlar böyle sanat eserlerinden, oyunlardan, birkaç yemekten ve kıyafetlerden alınıyorsa bence insanların onlardan hoşlanmaması pek anormal değil. Daha geçenlerde İran’daki bir kadın, başı kapalı değil diye polis tarafından vurulmuştu.

Hayret bu listede yok.
Kendi çıkarlarına göre hareket ettikleri için...

Screenshot_2024-08-14-15-09-28-294_com.android.chrome-edit.webp

Arkadaşlar selam. Twitter'da gezinirken aşağıdaki resmi gördüm. Altında da AA logosu vardı. Bir araştırayım dedim, hakikaten 2016 yılında böyle bir yazı paylaşmışlar.

Eki Görüntüle 74126

Özellikle CS için konuşmam gerekirse, betasından beri oynarım. Hiç öyle ölünce abuk subuk konuşmaları bilmem.

Guitar Hero'yu da çıktığı zamandan beri oynarım. Hiç Allah ibaresi üzerinde dans edildiğini bilmem.

PACMAN içinse diyecek bir şey bulamıyorum. Aşağıya haberin linkini bırakıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum. Sanki çok dikkatli bir şekilde bazı şeyleri bizim kafamıza işliyorlarmış gibi geliyor bana.

CS net yalan. Pacman'i okurken içten bir güldüm. Diğerleri hakkında pek bilgim yok ama muhtemelen gene çoğu doğru değildir.