Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Şu an tercihlerimi yaptım 375 LGS puanım. 2. Tercihten Manisa Cumhuriyet Anadolu Lisesi geldi. 90+ OBP ile alıyor. Sizce Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geçmeli miyim? LGS'de batırdım ama matematik harici derslerim iyiydi. Dilim çok iyi bir sürü dil öğrenmek istiyorum ama meslek okumak olur mu bilemedim.
Nakil deniyebiliyor muyum?

Değişim öğrencisi olarak AFS ile yurtdışına veya Japonya'ya da gitmek istiyorum lisedeyken.

Meslek sonrası iki sene ön lisansı çok basit yaparak hem meslek hem üniversite okuyabilirsin belli noktada.

Tamamen akademi düşünüyorsan tabi liseyi anadoluda sıkı tutup iyi bir büyükşehirde mühendislik kazanmaya bakarsın.

Akademik kariyer istiyorsan meslek seçme. Son sene staj yüzünden YKS sekteye uğruyor. İleride ne olmak istiyorsun? Ona göre yorumlayalım.

Akademik kariyer istiyorsan meslek seçme. Son sene staj yüzünden YKS sekteye uğruyor. İleride ne olmak istiyorsun? Ona göre yorumlayalım.
Anadolu lisesi tabiki. KPSS daha kolay kasarsin.
Meslek sonrası iki sene ön lisansı çok basit yaparak hem meslek hem üniversite okuyabilirsin belli noktada.

Tamamen akademi düşünüyorsan tabi liseyi anadoluda sıkı tutup iyi bir büyükşehirde mühendislik kazanmaya bakarsın.
Dil bilgimle bir şeyler yapmak istiyorum. İngilizce, Japonca veya Korece ile.

O zaman akademik yol gözüktü. Ancak tekrardan bir yapay zekâyı hesaba katarak her şeyi gözden geçir derim.
Yapak zekanın çevirmen olması mı? Pek bilemiyorum, deyimleri, atasözlerini vb. C2 seviyesi yapabileceğini de pek sanmıyorum şahsen.
Hala hatalar yapıyor zaten YKS, LGS soru çözümlerinde.

O zaman akademik yol gözüktü. Ancak tekrardan bir yapay zekâyı hesaba katarak her şeyi gözden geçir derim.
Ama tabii ben o işe ulaşana kadar neler olur ona bilemem...

İş olarak ne önerirsiniz?

Yapak zekanın çevirmen olması mı? Pek bilemiyorum, deyimleri, atasözlerini vb. C2 seviyesi yapabileceğini de pek sanmıyorum şahsen.
Hala hatalar yapıyor zaten YKS, LGS soru çözümlerinde.

Ama tabii ben o işe ulaşana kadar neler olur ona bilemem...

Ders çalışırım diyorsan ben olsam Anadolu'yu tercih ederdim. Ancsk gerçek manada çalışma dümenden değil. Kendine dürüstçe sor.