23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.589 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.094 6 Eylül 2025 #11 II. inSTUnBULL dedi: Zaten Amazon'dan almamak için tebelion'dan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden? İade yapacaksanız en kolay Amazon'dan yaparsınız. Hamza Ensar Sağlam dedi: Oo PC cahili Unlost'un yarım milyona yakın paraya topladığı sistemde kullandığı anakartın B850 versiyonu Tebilon güvenilirdir kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet arkidişlar bugün milyon tane ayar yapıp CS'de 30 FPS fazla alacağız.
II. inSTUnBULL dedi: Zaten Amazon'dan almamak için tebelion'dan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden? İade yapacaksanız en kolay Amazon'dan yaparsınız. Hamza Ensar Sağlam dedi: Oo PC cahili Unlost'un yarım milyona yakın paraya topladığı sistemde kullandığı anakartın B850 versiyonu Tebilon güvenilirdir kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet arkidişlar bugün milyon tane ayar yapıp CS'de 30 FPS fazla alacağız.
KS KS I II. inSTUnBULL Becerikli Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 503 Çözümler 1 Beğeniler 176 6 Eylül 2025 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Oo PC cahili Unlost'un yarım milyona yakın paraya topladığı sistemde kullandığı anakartın B850 versiyonu Tebilon güvenilirdir kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konudan güzel sapiyorsun, . Xbox 360E dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... Çok güzel ilişkilerim var o yüzden efenim(!) 23783 dedi: Neden? İade yapacaksanız en kolay Amazon'dan yaparsınız. Evet arkidişlar bugün milyon tane ayar yapıp CS'de 30 FPS fazla alacağız. Genişletmek için tıkla... Konudan sapan şeyleri devam ettirmeyelim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Oo PC cahili Unlost'un yarım milyona yakın paraya topladığı sistemde kullandığı anakartın B850 versiyonu Tebilon güvenilirdir kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konudan güzel sapiyorsun, . Xbox 360E dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... Çok güzel ilişkilerim var o yüzden efenim(!) 23783 dedi: Neden? İade yapacaksanız en kolay Amazon'dan yaparsınız. Evet arkidişlar bugün milyon tane ayar yapıp CS'de 30 FPS fazla alacağız. Genişletmek için tıkla... Konudan sapan şeyleri devam ettirmeyelim.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 6 Eylül 2025 #13 II. inSTUnBULL dedi: Konudan güzel sapiyorsun, . Çok güzel ilişkilerim var o yüzden efenim(!) Konudan sapan şeyleri devam ettirmeyelim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, Tebilon'da alabilirsiniz. Umarım sıkıntı yaşamazsınız. Hayırlı olsun.
II. inSTUnBULL dedi: Konudan güzel sapiyorsun, . Çok güzel ilişkilerim var o yüzden efenim(!) Konudan sapan şeyleri devam ettirmeyelim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, Tebilon'da alabilirsiniz. Umarım sıkıntı yaşamazsınız. Hayırlı olsun.
KS KS I II. inSTUnBULL Becerikli Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 503 Çözümler 1 Beğeniler 176 6 Eylül 2025 #14 Xbox 360E dedi: Anladım hocam, Tebilon'da alabilirsiniz. Umarım sıkıntı yaşamazsınız. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
Xbox 360E dedi: Anladım hocam, Tebilon'da alabilirsiniz. Umarım sıkıntı yaşamazsınız. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
1 18680 Çalışkan Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 2 6 Eylül 2025 #15 herhangi bir sorun çıkmadı
Ç Çağatay Torun Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 478 Çözümler 8 Beğeniler 245 6 Eylül 2025 #16 Tebilon'dan RAM aldım sorunsuz kullanıyorum ama Amazon'un artısı bence iade kolaylığı diye düşünüyorum.
Tebilon'dan RAM aldım sorunsuz kullanıyorum ama Amazon'un artısı bence iade kolaylığı diye düşünüyorum.