Anakart montajında yeterli kablo yok

Eki Görüntüle 181870

Hayır hiçbir şey yazmıyor.
Attığınız fan kablosu, onu anakartın altında sola doğru olan sys_fan1 portuna takın. Üzerinde yazı olmayan 9 pin kabloyu da alttaki f_usb portlarından birine takın. Son olarak da kasadan gelen power_sw reset_sw hdd_led vb yazıları olan kablolar olması lazım onları da f_panel girişine takacaksınız. Ayrıca siz işlemciyi vesaire takmadan anakartı kasaya oturtmuşsunuz ama önce işlemci, ram, ssd, soğutucu gibi bileşenleri takıp sonra anakartı kasaya takarsanız daha rahat çalışırsınız.

Sağ altta F panel yazan yere takın zaten boşta olduğuna göre oraya takılacak.

Bu 4 pinli mi? Ve kablonun ucu nereye gidiyor?
Ben USB varsaydım onu ama dediğim power_sw vb yazıları olan 1-2 pinli kabloları bulamazsanız muhtemelen o f_panel kablosu. Kasanızın modelini atarsanız kullanma kılavuzuna bakayım.

Buradaki pinlerden hangileri bosta kaldi?

Dosya Ekleri

• 650BT.webp
    106,6 KB · Görüntüleme: 41
İşlemci bu akşam geldiği için sabahtan kurayım akşama takarım diye düşünmüştüm.

Kullanma kılavuzuna göre o 9 pinli kablo dediğiniz F_Panel kablosuymuş, sağ alttaki F_Panel girişine takacaksınız. Onun dışında da fan kablosu olması lazım yine 4 pinli (3 pin de olabilir), onu da sys_fan a takcaksınız ama fandan geldiğine emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…