Attığınız fan kablosu, onu anakartın altında sola doğru olan sys_fan1 portuna takın. Üzerinde yazı olmayan 9 pin kabloyu da alttaki f_usb portlarından birine takın. Son olarak da kasadan gelen power_sw reset_sw hdd_led vb yazıları olan kablolar olması lazım onları da f_panel girişine takacaksınız. Ayrıca siz işlemciyi vesaire takmadan anakartı kasaya oturtmuşsunuz ama önce işlemci, ram, ssd, soğutucu gibi bileşenleri takıp sonra anakartı kasaya takarsanız daha rahat çalışırsınız.

Sağ altta F panel yazan yere takın zaten boşta olduğuna göre oraya takılacak.

Bu 4 pinli mi? Ve kablonun ucu nereye gidiyor?
Ben USB varsaydım onu ama dediğim power_sw vb yazıları olan 1-2 pinli kabloları bulamazsanız muhtemelen o f_panel kablosu. Kasanızın modelini atarsanız kullanma kılavuzuna bakayım.

Buradaki pinlerden hangileri bosta kaldi?

Dosya Ekleri

• 650BT.webp
    650BT.webp
    106,6 KB · Görüntüleme: 41
Attığınız fan kablosu, onu anakartın altında sola doğru olan sys_fan1 portuna takın. Üzerinde yazı olmayan 9 pin kabloyu da alttaki f_usb portlarından birine takın. Son olarak da kasadan gelen power_sw reset_sw hdd_led vb yazıları olan kablolar olması lazım onları da f_panel girişine takacaksınız. Ayrıca siz işlemciyi vesaire takmadan anakartı kasaya oturtmuşsunuz ama önce işlemci, ram, ssd, soğutucu gibi bileşenleri takıp sonra anakartı kasaya takarsanız daha rahat çalışırsınız.
İşlemci bu akşam geldiği için sabahtan kurayım akşama takarım diye düşünmüştüm.

Kullanma kılavuzuna göre o 9 pinli kablo dediğiniz F_Panel kablosuymuş, sağ alttaki F_Panel girişine takacaksınız. Onun dışında da fan kablosu olması lazım yine 4 pinli (3 pin de olabilir), onu da sys_fan a takcaksınız ama fandan geldiğine emin olun.

1757009365426.webp