Anakart nasıl sıfırlanır?

hazernag

Yetkin
Birçoğunuz biliyordur ki artık çoğu yeni nesil oyun özellikle hile tespiti için anakarta yetki istiyor ve bir şeyler yapıyor. Ben de özel Client ile girilen bir Minecraft sunucusunda oynuyordum fakat biraz araştırmam üzerine bu sunucunun güvenilmez olduğuna karar verdim. Yeni bir anakart almak istemiyorum çünkü çok pahalılar. Bilgisayara format atmak da sadece diskteki verileri sıfırlıyor. Anakartı nasıl sıfırlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft sunucusundan BIOS virüsü mü bulaşabiliyormuş? Eğer bahsettiğiniz şey TLauncher'sa alternatiflerini tavsiye ederim hocam.
Sunucuya girebilmek için kendilerine özel yaptıkları launcher'i indirmeniz gerekmekte. Türkiyenin en büyük minecraft sunucularından biri olan sunucudan bahsediyorum.

Ben mi çok demode kaldım bilmiyorum ama, neden düzgün sunucular dururken alengirli olanlarda oynuyorsunuz? Bir avantajı mı oluyor?
Premium account gerektirmeyen bir server. Türkiye de en fazla oynanan sunuculardan birisi. Hitleri, pluginleri yerinde. Çok da alengirli değil aslında hocam.

Ben mi çok demode kaldım bilmiyorum ama, neden düzgün sunucular dururken alengirli olanlarda oynuyorsunuz? Bir avantajı mı oluyor?
Hypixel'de bedwars oynamaya çalıştığımda avrupa sunucuları bulundurmadıklarından dolayı oyuncuya vurduğumda 0.5 saniye sonra algılıyor neredeyse. Bu da çok rahatsız edici olduğu için PvP oyunlarını oynayamıyorum Hypixel'de

Şu an dünya üzerinde anakartına virüs bulaştığını düşünen 2 kişi var biri Reddit'te ve arada buraya hesap açan peşinde 15 kişilik dünyanın en korkutucu hack grubu olduğunu düşünen şizofren çocuk ve sen.

Bahsettiğin şey Craft ise endişene etmene gerek yok. Mining virüsü yok. Olsa bile mining virüsü dediğin şey anakart üzerine bulaşmaz. BIOS virüsü gibi bir şeyi yemek için cidden özel birisi olman lazım. 2.5 milyon kişiye BIOS virüsü falan bulaşmadı. Sadece verileri koruyamadı sunucu. Şifre değiş devam et. Anakart sıfırlayacak kadar büyük bir şey yok.

2014 yılından beridir aktif olan girdiğim Minecraft sunucusu 2.5 milyon kullanıcısının e-posta ve şifresini içeren verilerini açığa çıkarınca maalesef bu kadar kafaya takıyorum.

CraftRise'dan bahsediyorsan, gecmis olsun artik gec kaldin. Cogu maillere vs. spam atmaya baslamis Hint scammerlar. Yani anakarti HWID degistirsen bile çoktan is isten gecmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…