Yer
ALANYA
Hero mu ProArt mı derken gidip Asus ProArt Z890'ı aldım. Normalde Hero alacaktım ama Hero'ya o kadar fiyat farkı ödemek bana mantıksız geldi. O ışıklı mışıklı RGB olaylarından ziyade bunun o simsiyah, jilet gibi duruşu çok daha klas ve ağırbaşlı duruyor. Kutusunu daha açmadım, direkt montaj günü o keyfi yaşayacağım. Bence hem göze hem mantığa en uygun tercihi yaptım.

ProArt.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, profil kullanıcı adınız 14900KS. Eğer o işlemci ile bu anakartı kullanacaksınız uyumsuz olur.
Konuya gelirsek Z890 Hero anakarta 30 bin küsur vermek çok anlamsız.

RGB'yi sevmiyorsanız bunu basitçe kapatabilirsiniz. Hero ve ProArt farklı kulvarlar için oluşturulmuş iki farklı model. Bir anakarta bu kadar para verebilecek bütçeniz varsa bunu pek düşünmemek gerekir. Hayırlı olsun.

Hocam, profil kullanıcı adınız 14900ks. Eğer o işlemci ile bu anakartı kullanacaksınız uyumsuz olur.
Konuya gelirsek Z890 Hero anakarta 30 bin küsur vermek çok anlamsız.

Yok canım, Ultra 9 aldım zaten.

RGB'yi sevmiyorsanız bunu basitçe kapatabilirsiniz. Hero ve ProArt farklı kulvarlar için oluşturulmuş iki farklı model. Bir anakarta bu kadar para verebilecek bütçeniz varsa bunu pek düşünmemek gerekir. Hayırlı olsun.
Ben kasadan sıvı soğutucuya kadar komple ProArt bir ekosistem topladım. O tasarım bütünlüğünün içine, çizgileri tamamen farklı olan Hero’yu koymak, takım elbisenin altına spor ayakkabı giymek gibi duracaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hero mu ProArt mı derken gidip ASUS ProArt Z890'ı aldım. Normalde Hero alacaktım ama Hero'ya o kadar fiyat farkı ödemek bana mantıksız geldi. O ışıklı mışıklı RGB olaylarından ziyade bunun o simsiyah, jilet gibi duruşu çok daha klas ve ağırbaşlı duruyor. Kutusunu daha açmadım, direkt montaj günü o keyfi yaşayacağım. Bence hem göze hem mantığa en uygun tercihi yaptım.

Eki Görüntüle 212318

Hocam açıkçası benim de bazı sabit fikirlerim oluyor, gerekli gereksiz bilemem ama için rahat etmezse fiyatına değmese bile bazı şeyleri alabiliyorum. Burada anlatmak istediğim zaten burada bizim için mantıklı olup olmaması pek önemli değil sen bunun mantığını kurmuşsun ve mantıklı bulmuşsun ben mantıksız desem veya en iyi kasa dizen adam gelse mantıksız dese ne fark edecekti. Bir set yapmışsın belli ee para da varsa her şey mantıklıdır, iyi günlerde kullan.

Hocam açıkçası benim de bazı sabit fikirlerim oluyor, gerekli gereksiz bilemem ama için rahat etmezse fiyatına değmese bile bazı şeyleri alabiliyorum. Burada anlatmak istediğim zaten burada bizim için mantıklı olup olmaması pek önemli değil sen bunun mantığını kurmuşsun ve mantıklı bulmuşsun ben mantıksız desem veya en iyi kasa dizen adam gelse mantıksız dese ne fark edecekti. Bir set yapmışsın belli ee para da varsa her şey mantıklıdır, iyi günlerde kullan.
Güzel dileklerin için sağ ol. Haklısın, kafa rahatlığı en önemli kriter yalnız o para var kısmı tam öyle değil, işin aslı biraz daha taktiksel. :) Toplu nakit bağlamadım, çalıştığım şirket üzerinden aldırdım, her ay maaşımdan 15K kesilerek ödeyeceğim. Yani sistemi de ödemeyi de bir mantığa oturttuk, yoksa tek seferde bu kadar yükün altına girmek beni de aşardı.