Yapay zeka 6-32 lazım diyorsa doğrudur. Yapay zekaya sordum 6-32 standoff al dedi. Standoff yazınca internette sadece M3 standoff çıkıyor. M3 metrik tipmiş, yani Amerikan'nın kullanmadığı tip. Başta inanmadım Hepsiburada'dan M3 standoff sipariş verdim ama vidası boşa döndü yani uyumsuz. İade ettim. Amerikan üretimi kasalarda 6-32 tip vida kullanılıyor. Benim kasam da Cooler Master H500 mesh Recep Baltaş'ın bir zamanlar inceleyip kasa topladığı kasanın aynısını toplamıştım. Türkiye'de asla ve asla yok 6-32 standoff. AliExpress'te buldum ama malum yakın zamanda yurt dışı alışveriş yasaklandı ileri görüşlü liderlerimiz tarafından. Ben 5 gündür kafayı yemek üzereyim. Yana yakıla arıyorum ama yok yok yok. Hırdavatçıya boşuna gitmeyin derim. Ama tabii idarelik bir çözüm üretebilirler (belki), o ayrı. Yasak geldikten kısa bir süre sonra bu gibi bir durumla karşılaşmamız şanssızlık fakat herkes er ya da geç bu duyguyu tadacak. Aradığım şey bu resimdeki parça fakat gönderim yeri olarak Amerika seçtim diye görüntüleyebiliyorum. Türkiye seçince görüntülenemiyor.
Eki Görüntüle 228296