Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 24 Haziran 2024 #1 RAM'leri 2-4 ve 1-3 şeklinde taktım ancak hâlâ o ışık yanıyor ne yapmam lazım? Donanım: İşlemci: R5 5500 RAM: XPG Gammix D30 Anakart: ASRock B550 Pro4 Yardım, lütfen... Son düzenleme: 24 Haziran 2024
RAM'leri 2-4 ve 1-3 şeklinde taktım ancak hâlâ o ışık yanıyor ne yapmam lazım? Donanım: İşlemci: R5 5500 RAM: XPG Gammix D30 Anakart: ASRock B550 Pro4 Yardım, lütfen...
ATTILA Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 42 24 Haziran 2024 #2 Geraltın kılıcı dedi: RAM'leri 2-4 ve 1-3 şeklinde taktım ancak hâlâ o ışık yanıyor ne yapmam lazım? Donanım: İşlemci: R5 5500. RAM: XPG Gammix D30. Anakart: ASRock B550 Pro4. Yardım, lütfen... Genişletmek için tıkla... RAM'leri silgi ile silmeyi denediniz mi?
Geraltın kılıcı dedi: RAM'leri 2-4 ve 1-3 şeklinde taktım ancak hâlâ o ışık yanıyor ne yapmam lazım? Donanım: İşlemci: R5 5500. RAM: XPG Gammix D30. Anakart: ASRock B550 Pro4. Yardım, lütfen... Genişletmek için tıkla... RAM'leri silgi ile silmeyi denediniz mi?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 24 Haziran 2024 #3 ATTILA dedi: RAM'leri silgi ile silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Bu arada hocam işlemcinin soketlerine gelmeden biraz macun gelmiş ne yapmam lazım? ATTILA dedi: RAM'leri silgi ile silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Efendim, ramler eski bilgisayarımda çalışıyordu. Dediğinizi yaptım olmadı. Efendim, attığım videoyu 5:45'ten 5:52'ye kadar izletin lütfen. Normal bir şey mi bu? Son düzenleme: 25 Haziran 2024
ATTILA dedi: RAM'leri silgi ile silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Bu arada hocam işlemcinin soketlerine gelmeden biraz macun gelmiş ne yapmam lazım? ATTILA dedi: RAM'leri silgi ile silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Efendim, ramler eski bilgisayarımda çalışıyordu. Dediğinizi yaptım olmadı. Efendim, attığım videoyu 5:45'ten 5:52'ye kadar izletin lütfen. Normal bir şey mi bu?
ATTILA Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 42 25 Haziran 2024 #4 Geraltın kılıcı dedi: Denemedim. Bu arada hocam işlemcinin soketlerine gelmeden biraz macun gelmiş ne yapmam lazım? Efendim, RAM'ler eski bilgisayarımda çalışıyordu. Dediğinizi yaptım olmadı. Efendim, attığım videoyu 5:45'ten 5:52'ye kadar izletin lütfen. Normal bir şey mi bu? Genişletmek için tıkla... Hocam video yok.
Geraltın kılıcı dedi: Denemedim. Bu arada hocam işlemcinin soketlerine gelmeden biraz macun gelmiş ne yapmam lazım? Efendim, RAM'ler eski bilgisayarımda çalışıyordu. Dediğinizi yaptım olmadı. Efendim, attığım videoyu 5:45'ten 5:52'ye kadar izletin lütfen. Normal bir şey mi bu? Genişletmek için tıkla... Hocam video yok.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 25 Haziran 2024 #5 ATTILA dedi: Hocam video yok. Genişletmek için tıkla... Efendim, anakartın kendi sitesinden desteklediği RAM'lere baktım. Benim RAM'imi destek sağlamıyormuş. Geraltın kılıcı dedi: Efendim, anakartın kendi sitesinden desteklediği RAM'lere baktım. Benim RAM'imi destek sağlamıyormuş. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Araştırdıktan sonra yanlış olduğunu öğrendim. Son düzenleme: 25 Haziran 2024
ATTILA dedi: Hocam video yok. Genişletmek için tıkla... Efendim, anakartın kendi sitesinden desteklediği RAM'lere baktım. Benim RAM'imi destek sağlamıyormuş. Geraltın kılıcı dedi: Efendim, anakartın kendi sitesinden desteklediği RAM'lere baktım. Benim RAM'imi destek sağlamıyormuş. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Araştırdıktan sonra yanlış olduğunu öğrendim.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 18 Ekim 2024 #6 Geraltın kılıcı dedi: Denemedim. Bu arada hocam işlemcinin soketlerine gelmeden biraz macun gelmiş ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Macundan kaynaklanabilir. İşlemci aynı durumdaysa fotosunu atar mısınız?
Geraltın kılıcı dedi: Denemedim. Bu arada hocam işlemcinin soketlerine gelmeden biraz macun gelmiş ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Macundan kaynaklanabilir. İşlemci aynı durumdaysa fotosunu atar mısınız?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 18 Ekim 2024 #7 Smmmhunter dedi: Macundan kaynaklanabilir. İşlemci aynı durumdaysa fotosunu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
Smmmhunter dedi: Macundan kaynaklanabilir. İşlemci aynı durumdaysa fotosunu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 18 Ekim 2024 #8 İşlemcinin soketlerine macun gelmiş demişsiniz hocam. AM4 pinlerinin oraya mı geldi acaba?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 18 Ekim 2024 #9 Smmmhunter dedi: İşlemcinin soketlerine macun gelmiş demişsiniz hocam. AM4 pinlerinin oraya mı geldi acaba? Genişletmek için tıkla... Onu temizlettirdim ve şu anda o sistemi kullanıyorum. RAM'i değiştirince direkt çözüldü. Aldığım RAM: https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...yah-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html
Smmmhunter dedi: İşlemcinin soketlerine macun gelmiş demişsiniz hocam. AM4 pinlerinin oraya mı geldi acaba? Genişletmek için tıkla... Onu temizlettirdim ve şu anda o sistemi kullanıyorum. RAM'i değiştirince direkt çözüldü. Aldığım RAM: https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...yah-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 18 Ekim 2024 #10 Geraltın kılıcı dedi: Onu temizlettirdim ve şu anda o sistemi kullanıyorum. RAM'i değiştirince direkt çözüldü. Aldığım RAM: https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...yah-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html Genişletmek için tıkla... Diğer taktığınız sistem Intel mi acaba?
Geraltın kılıcı dedi: Onu temizlettirdim ve şu anda o sistemi kullanıyorum. RAM'i değiştirince direkt çözüldü. Aldığım RAM: https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...yah-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html Genişletmek için tıkla... Diğer taktığınız sistem Intel mi acaba?