KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.511 Çözümler 19 Beğeniler 3.756 Yer Cintra 18 Ekim 2024 #11 Smmmhunter dedi: Diğer taktığınız sistem Intel mi acaba? Genişletmek için tıkla... Intel sistem.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 18 Ekim 2024 #12 Geraltın kılıcı dedi: Intel sistem. Genişletmek için tıkla... İşlemciyle alakalı bir problem olabilir o zaman. DDR4'te özellikle kimse QVL'i önemsemiyordu. DDR5'te uyumsuzluk muhabbeti çıktı.
Geraltın kılıcı dedi: Intel sistem. Genişletmek için tıkla... İşlemciyle alakalı bir problem olabilir o zaman. DDR4'te özellikle kimse QVL'i önemsemiyordu. DDR5'te uyumsuzluk muhabbeti çıktı.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.511 Çözümler 19 Beğeniler 3.756 Yer Cintra 18 Ekim 2024 #13 Smmmhunter dedi: İşlemciyle alakalı bir problem olabilir o zaman. DDR4'te özellikle kimse QVL'i önemsemiyordu. DDR5'te uyumsuzluk muhabbeti çıktı. Genişletmek için tıkla... Ben DDR4 kullanıyorum zaten. Ek: Acaba Hynix çiple veya XPG firması ile alakalı bir sorun olabilir mi?
Smmmhunter dedi: İşlemciyle alakalı bir problem olabilir o zaman. DDR4'te özellikle kimse QVL'i önemsemiyordu. DDR5'te uyumsuzluk muhabbeti çıktı. Genişletmek için tıkla... Ben DDR4 kullanıyorum zaten. Ek: Acaba Hynix çiple veya XPG firması ile alakalı bir sorun olabilir mi?
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 18 Ekim 2024 #14 Geraltın kılıcı dedi: Ben DDR4 kullanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Onu anladım zaten. Olayın QVL ve RAM'den bağımsız olduğunu söylüyorum hocam.
Geraltın kılıcı dedi: Ben DDR4 kullanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Onu anladım zaten. Olayın QVL ve RAM'den bağımsız olduğunu söylüyorum hocam.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.511 Çözümler 19 Beğeniler 3.756 Yer Cintra 18 Ekim 2024 #15 Geraltın kılıcı dedi: Smmmhunter dedi: Onu anladım zaten. Olayın QVL ve RAM'den bağımsız olduğunu söylüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ek: Acaba Hynix çiple veya XPG firması ile alakalı bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Geraltın kılıcı dedi: Smmmhunter dedi: Onu anladım zaten. Olayın QVL ve RAM'den bağımsız olduğunu söylüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ek: Acaba Hynix çiple veya XPG firması ile alakalı bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 18 Ekim 2024 #16 Hynix çiplerle ilgili böyle bir şey duymuştum. Tam emin değilim. Teyit etmem gerekli fakat muhtemel.