Anakartta LAN kablosu çalışmıyor ve ışığı yanmıyor

Heisenberg55

Becerikli
Sisteme 100.000 TL harcadım. Özenle tek tek her şeyi yerli yerine oturttum. Tepe model anakartım var. LAN kablosu denen şirret çalışmıyor PC'de internet yok. Anakartın arka LAN girişinde ışık yanmıyor. Windows'u internersiz kurmak zorunda kaldım ve işin ilginci başka PC'den USB'ye attığım lan sürücüsünü bilgisayarımda çalıştırdığımda açılmıyor. LAN sürücüsünü de yükleyemiyorum. Ben internete nasıl bağlanacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde direkt bağlanması lazım, tabii anakart veya kablo bozuk değilse. Yapacağın şey telefonu bilgisayara bağlayıp, USB üzerinden interent bağlatman. Bağlanınca Windows Update üzerinden kurmayı çalışın.

Ağ denetleyicisinin donanım kimliğini buraya atın. Manuel kurulum deneyeceğiz.

WHQL değil üsttekini atmıştım usb ye. Zaten sorun şu lan sürücüsünün setupını açıyorum ama yüklemiyor. Bu arada hiçbir şey yüklü değil chipset dahil. İnternet olmadığı için yükleyemiyorum. Bios güncelledim başka bir pc den usb ge atıp. Bir de modemin yanına ulaşmam mümkün değil antrede, kablonun çalıştığından yüzde yüz eminim önceki sistemde (1 hafta önce) 1 gigabit veriyor direkt

Hocam telefondan bağlasanıza interneti bilgisayara, Windows Update kısımda kendisi indirecektir ya da kendin yüklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…