Heisenberg55

Becerikli
Sisteme 100.000 TL harcadım. Özenle tek tek her şeyi yerli yerine oturttum. Tepe model anakartım var. LAN kablosu denen şirret çalışmıyor PC'de internet yok. Anakartın arka LAN girişinde ışık yanmıyor. Windows'u internersiz kurmak zorunda kaldım ve işin ilginci başka PC'den USB'ye attığım lan sürücüsünü bilgisayarımda çalıştırdığımda açılmıyor. LAN sürücüsünü de yükleyemiyorum. Ben internete nasıl bağlanacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wireless açılmıyorsa PC'de onun içinde driver indirmen gerekiyor. Telefondan indirip bilgisayara kablo ile aktarabilirsin.

1758148119510.webp

Wireless açılmıyorsa PC'de onun içinde driver indirmen gerekiyor. Telefondan indirip bilgisayara kablo ile aktarabilirsin.

Eki Görüntüle 185852
Reis çözdüm ama şimdi çok farklı bir durum var. Oyuna girince 1-2 dk sonra pc kitleniyor reslemek zorunda kalıyorum. Ayrıca aygıt yöneticisinde şöyle bir bela var (fotolar). Tüm sürücüleri 2 kez manuel kurdum ayrıca pc yi iki kez formatladım yine aynı

Dosya Ekleri

• IMG_7465.webp
    IMG_7465.webp
    4,4 MB · Görüntüleme: 32
  • IMG_7464.webp
    IMG_7464.webp
    5 MB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7466.webp
    IMG_7466.webp
    5,8 MB · Görüntüleme: 29
Tüm sistem özelliklerini yazabilir misin? Ayrıca BIOS da XMP EXPO açık ise onu da kapat. Anakart sitesindeki tüm sürücüleri kurdun mu? Resimleri yan değil de düz atabilirsen daha iyi olur resimden metni alamıyorum.