Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500
Micro ATX.
Bakınız, neden anakartınızın ve kasanızın yeterince geniş olması gerektiği.
Size bu ürünleri satanlar bu dertlerin hiçbirinden bahsetmez. Ufak bir modifikasyonla olmayacak iş değil ancak eliniz yatkın değilse bulaşmayın. Bir bilene götürün.
Size bu ürünleri satanlar bu dertlerin hiçbirinden bahsetmez. Ufak bir modifikasyonla olmayacak iş değil ancak eliniz yatkın değilse bulaşmayın. Bir bilene götürün.
348375
Becerikli
Bakınız, neden anakartınızın ve kasanızın yeterince geniş olması gerektiği.
Anlamadım hocam, bilen biri nasıl yapabilir ki? Pin engel oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım hocam, bilen biri nasıl yapabilir ki? Pin engel oluyor.
Anakart ve ekran kartı modeli nedir?
Şöyle yapılabilir: Plastik kısımları kesilir veya törpülenir en fazla veya sıfır ürünler ise iade etmeniz de seçenek olabilir.
348375
Becerikli
Anakart ve ekran kartı modeli nedir?
Şöyle yapılabilir: Plastik kısımları kesilir veya törpülenir en fazla veya sıfır ürünler ise iade etmeniz de seçenek olabilir.
Anakart 2-3 gün önce alındı, ekran kartını da bugün aldım. Cidden çok canımı sıkıyor, bundan önce de Gigabyte model almıştım kutu hasarlı diye iade ettik kartı iade edemem artık.
Anakart 2-3 gün önce alındı, ekran kartını da bugün aldım. Cidden çok canımı sıkıyor, bundan önce de Gigabyte model almıştım kutu hasarlı diye iade ettik kartı iade edemem artık.
14 gün cayma hakkınız var. Herhangi bir arıza vs yok ise iade edebilirsiniz, bunun dışında anakart yapısı nedeniyle küçük olduğu için ekran kartını olabildiğince az slot kaplayacak bir model almanız lazım. Elinizdeki kart sanırım 2.5 3 slot yer kaplıyor gibi.
348375
Becerikli
@Recep Baltaş hocam siz de bir bakabilir misiniz?
B850M alacağım sanırım ATX ama durumu kesinleştirmem gerekli.
Böyle bir durum kasa ile alakalı olamaz sanırsam.
14 gün cayma hakkınız var. Herhangi bir arıza vs yok ise iade edebilirsiniz, bunun dışında anakart yapısı nedeniyle küçük olduğu için ekran kartını olabildiğince az slot kaplayacak bir model almanız lazım. Elinizdeki kart sanırım 2.5 3 slot yer kaplıyor gibi.
B850M alacağım sanırım ATX ama durumu kesinleştirmem gerekli.
Böyle bir durum kasa ile alakalı olamaz sanırsam.
Pinleri plastikten ayırmak zor değil, sadece metal papuç kısımlarına kadar soyulup anakarta takılabilir.Anlamadım hocam bilen biri nasıl yapabilir ki pin engel oluyor.