Bütçe
500
Son düzenleyen: Moderatör:
Pinleri plastikten ayırmak zor değil, sadece metal pabuç kısımlarına kadar soyulup anakarta takılabilir.

Hocam böyle bir risk alamam, yine oturmazsa iade de edemem, elimde kalır. Yarın bir arıyayım İncehesap müşteri hizmetlerini kabul ederlerse ATX anakarta geçecegim.

Kasadan olacağını sanmıyorum ama siz yine de kasanın tepeden tüm parçaların görüneceği şekilde bir SS paylaşır mısınız?

Bu şekilde kasadan dolayı derken kastım şu ilk kasanın içine falan gömülmesi mi gerek acaba HDMI DP taktıgım kısımdaki metalin.

image.webp

Hocam böyle bir risk alamam yine oturmazsa iade de edemem elimde kalır yarın bir arıyayım İncehesap müşteri hizmetlerini kabul ederlerse ATX anakarta geçecegim.

Bu şekilde kasadan dolayı derken kastım şu ilk kasanın içine falan gömülmesi mi gerek acaba HDMI DP taktıgım kısımdaki metalin.
Bu bir risk değil, kart çok büyük ve böyle uyumsuzluklarda modifikasyona genellikle başvuruyoruz. Bu ön panel bağlantıları olabilir, fan bağlantıları olabilir vs. vs. uzar gider. Anakart değişimi de güzel bir çözüm olabilir ancak ATX anakart almaya özen gösterin. Micro-ATX anakartların hiçbirini zorunlu kalmadıkça almanızı tavsiye etmiyorum.

Hocam böyle bir risk alamam, yine oturmazsa iade de edemem, elimde kalır. Yarın bir arıyayım İncehesap müşteri hizmetlerini kabul ederlerse ATX anakarta geçecegim.

Eki Görüntüle 216946

Ben de Micro ATX anakart kullanıyorum ve bu kartın Pulse olanını kullanıyorum. 2.5 slot olduğu için kurtarıyor ama sizin Nitro modeli 3.2 slot yer kaplıyor bu yüzden anakart değişimi yapmanız en sağlıklı yol olur.

Hocam cidden bahtsızım, anlamıyorum. Bundan önce anakart başkaydı indirime bu girdi diye diğerini iptal ettim, bu karttan önce Gigabyte vardı o da kutu hasarlı geldi, iade ettim. Şimdi de bu bence elimde patlayacak.

Red Devil'i Micro ATX anakart ile kullanıyorum. Aralarında çok çok küçük bir mesafe kalıyor ama sonuçta sıkıntısız sığıyorlar. Sizin bu tarz bir sorun yaşamanıza şaşırdım.

Red Devil'i Micro ATX anakart ile kullanıyorum. Aralarında çok çok küçük bir mesafe kalıyor ama sonuçta sıkıntısız sığıyorlar. Sizin bu tarz bir sorun yaşamanıza şaşırdım.
Sizin kart 3 slot Nitro ise 3.2 fark ediyor illaki işte hocam şans.

Geç olsun güç olmasın oluyor böyle şeyler hocam çözersiniz sorunsuz umarım değişimi. @Silinen üye

Hayır, Red Devil 3.5 slot olarak gözüküyor sitesinde. Board dimensions 69 mm olarak belirtilmiş.

Hocam şu an bir video daha yükleyeceğim sorun nerede olabilir PSU besleyemiyor da açmıyor mu anlamıyorum slota tam oturdu gibi şu an mesela ama yine tık yok 6'lı pinler ile adaptör aracılığıyla taktım yine yok yok yok.