Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten bu kadar basit bir düşünce tarzın mı var?

Ben bu kadar basit düşünemediğim için: Neden ilgi çekmeye çalışayım? Böyle bir şey yapmam için bir amacım olmalı. Değil mi?

Techolay üyeleri neden galyana gelsinler ki? Gelse gelse kaç kişi gelecek? Sonra ne olacak?

Eğer ekibinde amatörler varsa, o ekiple belli bir noktaya kadar gidersin ve aynı şekilde devam edersen batarsın.

Şöyle sorayım: Techolay sitesini diğer sitelerden ayırt eden ve öne çıkaran hangi özellikleri var?

Kaçacak ne var?
Asil kaliteli bir yer olursa kapanir, Turkiye burasi.

Peki ben de sana şunu sorayım. Amatör olduklarının kanaatine nereden vardın?

Amatör biri zamanında vardı. Kendisi şutlandı iyi de oldu. Moderatörlük şartlarını nasıl yerine getirmiş aklım almıyor.

Techolay bazında olmamakla beraber ben de teknoloji ilerledikçe forum sitelerinin kaderlerinin aynı olacağı kanısındayım.

Video modasından nefret ediyorum. Arattığım şey videonun içindeyse bir kere arama motorundan bulamıyorum. Bu şekilde yazılı içerik benim için her zaman daha iyi. Çok daha hızlı erişip hızlıca okuyup öğrenebiliyorken video izlemek neden?

Saçmalık ötesi. AnandTech'in kapanmasına çok üzüldüm. Arşivi çok kuvvetli bir site.

Öyle garip bir moda ki bazı insanlar yazılı içerik yerine not defterli videoları izliyorlar. Aslında ikisi de aynı şey ama farkında bile değiller. Yapacak bir şey yok, günümüzde daha çok rağbet görüyorlar nedense.

Amatör biri zamanında vardı. Kendisi şutlandı iyi de oldu. Moderatörlük şartlarını nasıl yerine getirmiş aklım almıyor.
Alınır bakılır görevini iyi yapar kalır. Alınır bakılır görevini iyi yapamaz atılır. Bir kişinin hatasını bütün Sosyal'e "ekip kötü" olarak lansetmek çok büyük haksızlık bana kalırsa. Burayı asla yeşil site ile kıyaslamamalıyız. Kısa sürede çok büyük bir kitleye erişip iyi bir ilerleme kaydetti. 5-10 yıllık siteler ile kıyaslanmamalı. Kaldı ki WebTekno veya DH gibi siteler gerçekten moderatör denetiminden uzak, konuların onayı bile olmadan yayınlanan siteler. Sorununuzu yazarsını cevap yok ama konu bilgisayar toplamaya gelince 13 yaşındaki arkadaşlarımız bile "4090 al kanka" diyebiliyorlar.

Sitenin çöküşüne gelecek olursak: Teknoloji siteleri her zaman güncel kalmalı. Güncelde yaşanan teknoloji sorunlarını çözecek bilgiye sahip üyeler yoksa evet piyasadan silinmeye mahkum. Ama Techolay bana kalırsa günümüzde hala sorunlarımıza cevap bulabileceğimiz nadir Sosyalleşme sitelerinden biri.

Alınır bakılır görevini iyi yapar kalır. Alınır bakılır görevini iyi yapamaz atılır. Bir kişinin hatasını bütün Sosyal'e "ekip kötü" olarak lansetmek çok büyük haksızlık bana kalırsa. Burayı asla yeşil site ile kıyaslamamalıyız. Kısa sürede çok büyük bir kitleye erişip iyi bir ilerleme kaydetti. 5-10 yıllık siteler ile kıyaslanmamalı. Kaldı ki WebTekno veya DH gibi siteler gerçekten moderatör denetiminden uzak, konuların onayı bile olmadan yayınlanan siteler. Sorununuzu yazarsını cevap yok ama konu bilgisayar toplamaya gelince 13 yaşındaki arkadaşlarımız bile "4090 al kanka" diyebiliyorlar.

Sitenin çöküşüne gelecek olursak: Teknoloji siteleri her zaman güncel kalmalı. Güncelde yaşanan teknoloji sorunlarını çözecek bilgiye sahip üyeler yoksa evet piyasadan silinmeye mahkum. Ama Techolay bana kalırsa günümüzde hala sorunlarımıza cevap bulabileceğimiz nadir Sosyalleşme sitelerinden biri.

O kötü kişi ilk başta atılmadı ama. Daha sonrasında Baltaş'a tekrar inceler misiniz denildiğinde atıldı. Neden böyle bir durum yaşandı?

İnceleme yaptığını sanan birçok platforma ders vermiş büyük bir devin böyle bir karar alması üzücü, verdiği detaylı bilgiler ve analizler gerçek yaşama çok yakın ve tarafsız değerlerdi.

Teknoloji meraklılarının bilgilere ulaşmasını sağladıkları için AnandTech topluluğun her parçasına teşekkürü borç bilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ekibinde amatörler varsa, o ekiple belli bir noktaya kadar gidersin ve aynı şekilde devam edersen batarsın.
Daha yeni kurulan bir siteye Levent Pekcan'ı mı alalım? Amatör dedikleriniz en azından kıçını kaldırıp iş yapıyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor.

Şöyle sorayım: Techolay sitesini diğer sitelerden ayırt eden ve öne çıkaran hangi özellikleri var?
Hiçbir özelliğimiz yok. Gittiği yere kadar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.