Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an istatistikler iyi gibi duruyor Recep abinin paylaştıkları kadarıyla. Ama ne olacağını bilemeyiz. Ama şu olabilir Techolay sitesi kapansa bile forum sitesi daha devam eder. Çünkü gördüğüm kadarıyla Technopat ile kafa kafaya gidiyor şu an sosyal kısmı.

Ben öyle düşünmüyorum. Bana göre Technopat'ın üyelerinin ve misafirlerinin fazla olmasının sebebi COVID-19 dönemi ve eski konularda olan veriler. Yoksa şu an ana menüde Techolay'da cevaplar her zaman olmasına rağmen Technopat'ta mesaj atan yok. Ne zaman soru sorsam cevap veren yoktu burada illaki biri çıkıyor. 2 forumun anasayfasına bakıp anlayabilirsiniz dediğimi.

Yeryüzünde "yok olmayan" hiçbir şey kalmayacak (belki kendisi bile) tanrı böyle istiyor :)

Şu kadar sene içerisinde hiç mi oturup siteyi yeni trendlere göre güncellemeyi denemediler? Siteye girince arkada otomatik olarak metin 2 + hayalet sevgilim ikilisi açıldı.

Bu kadar güzel incelemeler yapan bir site ancak oturup yeni şeylere ayak uyduramamak boomer tarzı "klasiklik" ürünüdür, kapanmalarına üzülmedim açıkçası.

Gamers Nexus gibi hic bos yorum katmadan, direkt sadede gelip, temiz istatistikler sunan ve incelemeleri de bir o kadar guzel bir siteydi. Gitmesine uzuldum, vaktinde Tom's Hardware gibi tezek kalite makalelerin bulundugu sitelerle cok guzel rekabet ederdi. Sansliyiz ki TechPowerUp, Gamers Nexus, VideoCardz.com gibi siteler var artik gunumuzde. Bu yuzden AnandTech'in gitmesi uzucu olsa da kritik bir durum degil.

Gunumuz caginda makaleleri videoya guzel sekilde dokebilmek cok onemli ancak bu tur icerikleri pek de sevmeyen ve detayli arastirma yapmayi seven, 30 saniyelik videodan daha uzun videolari oturup izleyebilecek ''attention span'' kabiliyetine sahip insanlar da var. Bunlarin genelde toplanma mekani TechPowerUp gibi siteler su anda zaten. AnandTech vardi bir de, o da gitmis oldu iste. En ideali tabii ki GN gibi hem makale, hem video yapmak ancak bunu herkesin yapabilme gucu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular